Η σχολή που “γεννάει” πορτιέρο! – Δάκρυα για τον Γιώρη, παρών ο Διούδης (PRESSARIS-photos)

Σε μία ξεχωριστή εκδήλωση που έλαβε μέρος στο δημοτικό στάδιο του Ευόσμου o πρώην προπονητής τερματοφυλάκων Θόδωρος Κάντας μαζί με τους συνεργάτες του παρουσίασαν επίσημα στους γονείς των εκκολαπτόμενων τερματοφυλάκων, αλλά και σε αρκετό κόσμο την ακαδημία Kandas Keeper Academy.

To παρών στην εκδήλωση έδωσαν μεταξύ άλλων ο τερματοφύλακας του Άρη Σωκράτης Διούδης (τρέφει μεγάλη εκτίμηση για τον Κάντα) και ο παλαίμαχος τερματοφύλακας και νυν προπονητής Μάνουελ Ρόκα. Κατά την διάρκεια της όλης διαδικασίας οι νεαροί τερματοφύλακες είχαν την δυνατότητα να συνομιλήσουν με τους Διούδη και Ρόκα, να φωτογραφηθούν μαζί τους αλλά και να αποκομμίσουν μικρά μυστικά του επαγγέλματος.

Ξεχωριστή στιγμή της βραδιάς το με δάκρυα στα μάτια “ευχαριστώ” του Θεόδωρου Κάντα στον αδικοχαμένο, Στέφανο Γιώρη στον οποίο όπως τόνισε χρωστάει πολλά για αυτό που είναι σήμερα.

Μεταξύ άλλων για το πρόγραμμα της ακαδημίας μίλησαν και οι στενοί συνεργάτες του Κάντα. Ο παλαίμαχος τερματοφύλακας του Άρη, Αλέκος Κατσιαούνης ως διευθυντής ανάπτυξης της ακαδημίας και ο Πέτρος Καραφωτίου. Ξεχωριστή επίσης η παρουσία στην εκδήλωση του προπονητή Μιχάλη Ιορδανίδη, αλλά και του Βαγγέλη Καρασάββα.

Νίκος Οικονόμου

Δείτε φωτογραφίες από την παρουσίαση της ακαδημίας:

 

To Top