Η τέχνη… δεν ξεχνιέται! (video)

Μάγεψαν το κοινό οι παλαίμαχοι Ρεάλ Μαδρίτης και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με τους “μερένχες” να επικρατούν με σκορ 2-1.

Το «Ολντ Τράφορντ» γέμισε… ποδοσφαιρικούς θρύλους! Παλαίμαχοι αστέρες των Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Ρεάλ Μαδρίτης φόρεσαν ξανά ποδοσφαιρικά παπούτσια και παρέδωσαν… μαθήματα με τη μπάλα, για φιλανθρωπικό σκοπό σε ένα σπουδαίο φιλικό παιχνίδι! Νικητές οι «μερένχες» με σκορ 2-1.

Έργουιν, Σταμ, Ρόμπσον, Φαν Νίστελροϊ, Σκόουλς, Κόουλ, Γιόρκ, Μακελελέ, Ελγκέρα, ΜακΜάναμαν, Ιέρο, Ζιντάν, Μοριέντες.

Τη λάμψη των προαναφερθέντων είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν όσοι τυχεροί βρέθηκαν στο «Ολντ Τράφορντ» για τη φιλική αναμέτρηση ανάμεσα στους παλαίμαχους της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και αυτούς της Ρεάλ Μαδρίτης.

Το ματς που προγραμματίστηκε ανάμεσα στους δύο σπουδαίους συλλόγους, είναι περίτρανη απόδειξη της εξαιρετικής σχέσης που έχουν αναπτύξει, με την έναρξη των μεταξύ τους επαφών και της αλληλοβοήθειας να τοποθετείται λίγο μετά την τραγωδία του Μονάχου για τους «κόκκινους διαβόλους», τον Φεβρουάριο του 1958.

Στις εξέδρες, φυσικά, βρέθηκε και ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον που έδειχνε να το διασκεδάζει, συμμετέχοντας στο γιορτινό κλίμα!

Οι «μερένχες» ήταν αυτοί που πήραν τη νίκη με σκορ 2-1 στο «Θέατρο των Ονείρων», με σκόρερ τους Μοριέντες (40’) και Ντε Λα Ρεντ (85’). Για τους «κόκκινους δια βόλους» είχε ισοφαρίσει προσωρινά ο Ρουντ Φαν Νίστελροϊ στο 65ο λεπτό, με τον Ολλανδό να αγωνίζεται στο πρώτο ημίχρονο με τη φανέλα της Ρεάλ και στο δεύτερο με αυτή της Γιουνάιτεντ!

Μεγάλος πρωταγωνιστής του φιλικού, ήταν ο Ρούμπεν Ντε Λα Ρεντ που στα 27 του χρόνια κι έχοντας αποσυρθεί από την ενεργό δράση από το 2010 λόγω καρδιακών προβλημάτων, έδειξε ότι ακόμα είχε πολλά να δώσει και πέτυχε ένα καταπληκτικό γκολ.

Το 2-1 υπέρ της Ρεάλ, έκανε το συνολικό σκορ 5-3, αφού οι δύο ομάδες μετρούσαν και το περσινό μεταξύ τους φιλικό.

Πηγή: sport-fm.gr

To Top