Η τελευταία… αποστολή με 17 παίκτες!

Τα προβλήματα ήταν πολλά για τον Μανουέλ Μασάδο και το γεγονός αυτό αποδείχθηκε στον καταρτισμό της αποστολής. Ο Πορτογάλος μετά από την τελευταία προπόνηση πριν τον αυριανό αγώνα με την Κέρκυρα, ανακοίνωσε αποστολή με… 17 παίκτες!

Παίξε μπάλα στα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ! Πόνταρε στην expekt.com, με Bonus εγγραφής 125 €!

Οι ποδοσφαιριστές των κίτρινων πραγματοποίησαν σήμερα την τελευταία τους προπόνηση στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Νέου Ρυσίου, αλλά οι απουσίες θα είναι πολλές στην αυριανή αναμέτρηση, αφού υπάρχουν αρκετοί τιμωρημένοι (Φατί, Νέτο, Σανκαρέ, Καζναφέρης), αλλά και τραυματίες (Παπαστεριανός, Ντίκο, Γιαννιώτας). Το αποτέλεσμα ήταν να περιλαμβάνει μόνο 17 ποδοσφαιριστές η αποστολή που ανακοινώθηκε.

Πιο συγκεκριμένα την αποστολή απαρτίζουν οι παρακάτω ποδοσφαιριστές: Βελλίδης, Σηφάκης, Μίσελ, Λαζαρίδης, Παπαζαχαρίας, Κατίδης, Πρίττας, Καστίγιο, Ακόστα, Ουμπίντες, Σολτάνι, Τριανταφυλλάκος, Κοτσώνης, Καπετάνος, Κανούλας, Τσουκάνης και Γιαννίτσης.

Από εκεί και πέρα και ενώ είναι δεδομένος ο προβληματισμός για την τελική ενδεκάδα, ο Πορτογάλος προβληματίζεται ασφαλώς για το γεγονός ότι στο όριο των καρτών βρίσκονται οι Βελλίδης, Κατίδης, Ουμπίντες, Παπαζαχαρίας, Λαζαρίδης (3) και Καστίγιο (6)…

To Top