ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Η… τουρμπίνα που ήθελε για να πάρει μπροστά ο Ιτούρμπε!

Ο Ιτούρμπε… ώθησε τον Άρη πιο κοντά στην πρόκριση, βάζοντας τον επίλογο σε ένα περιπετειώδες λόγω Φωτιά παιχνίδι κόντρα στον ΟΦΗ. Το γκολ του Παραγουανού επιθετικού ήταν ζωγραφιά, έδωσε… αέρα δυο γκολ στους κιτρινόμαυρους και σαφές προβάδισμα, ενόψει της ρεβάνς.

Πέρα από όλα τ’ άλλα σε ομαδικό επίπεδο, είχε μια σημαντική βαρύτητα το γκολ αυτό. Στο διάστημα που αγωνίστηκε δεν φάνηκε ιδιαίτερα, αλλά πέτυχε αυτήν την γκολάρα με την οποία, όλοι περιμένουν να… πάρει μπροστά.

Ο ίδιος έκανε την αυτοκριτική του στις δηλώσεις του, αλλά δίνοντας την υπόσχεση να είναι καλύτερος μια και τόνισε ότι: “Είχα τον τραυματισμό μέχρι τώρα. Μου κόστισε αρκετά αυτό το πρόβλημα στο γόνατο. Περιμένω στα επόμενα ματς να δείξω καλύτερο εαυτό και να κερδίσουμε. Αυτό θα φανεί”.

Το γκολ αυτό ή καλύτερα η… τουρμπίνα αυτή, ήρθε σε μια περίοδο, όπου τα αγωνιστικά μηνύματα δεν ήταν καλά για τον 28χρονο ποδοσφαιριστή. Η αλήθεια είναι ότι ο Ιτούρμπε ξεκίνησε με τον ΠΑΣ Γιάννινα για δεύτερη φορά στην βασική ενδεκάδα, μετά από επίσης μοιραίο παιχνίδι με τον Ιωνικό, αλλά ήταν χωρίς ενέργεια, είχε μείνει από “καύσιμα”, χάνοντας μια ακόμη ευκαιρία.

Ο Άρης περιμένει ακόμη πολλά από τον 28χρονο μεσοεπιθετικό, πόνταρε πολλά σε αυτόν, αλλά ήταν πράγματι είτε λόγω ατυχίας (τραυματισμοί), είτε λόγω αγωνιστικής εικόνας σε χαμηλές πτήσεις. Ο Παραγουανός μετρούσε μέχρι χθες εννιά συμμετοχές, αγωνιζόμενος μόλις σε 216 λεπτά, με πιο χαρακτηριστική (αλλά αρνητική) την στιγμή του χαμένου πέναλτι στον αγώνα με τον Παναιτωλικό!

Το χθεσινό γκολ λογικά θα τον ωθήσει σε καλύτερη εικόνα στην συνέχεια.

 

To Top