ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Καλά που ζήτησε VAR και πλήρωσε από την… τσέπη του o Άρης! Εκτέθηκε και πάλι η “εξυγίανση”

Εκτέθηκε και πάλι η…. εξυγίανση, για μια ακόμη φορά, με τα σχεδόν ίδια πρόσωπα. 

Η ΠΑΕ Άρης… προνόησε (ευτυχώς) να ζητήσει και να πληρώσει 5.000 ευρώ, ούτως ώστε να υπάρχει η τεχνολογική υποστήριξη του VAR στον πρώτο αγώνα για την φάση των 16 του κυπέλλου με τον ΟΦΗ. Η ΕΠΟ της… εξυγίανσης τα άφησε όλα στην τύχη τους (ή μήπως όχι;) και ήταν… προαιρετική η παρουσία του VAR και του AVAR!

Προφανώς για να “καίνε” σφυρίχτρες, όπου φυσάει η εξυγίανση! Χθες ο Φωτιάς εκτέθηκε μαζί με τους εξυγιαντές. Τόσο προκλητικά, τόσο κραυγαλέα. Έκλεισε τα μάτια σε δυο πέναλτι-μαρς, που έγιναν μπροστά στα μάτια του!

O Άρης προηγήθηκε με 2-0 στο ημίχρονο επικρατώντας του ΟΦΗ και του… διεθνή (εδώ γελάνε) Φωτιά, αν και ο… καμικάζι διαιτητής έκλεισε δυο φορές τα μάτια στον ορισμό του πέναλτι κι ευτυχώς ο VARίστας Διαμαντόπουλος έσωσε ότι σώζεται, καλώντας τον στην… οθόνη να δει πιο καθαρά. Αυτά που έβλεπε όλη η Ελλάδα.

Τόσο στο 16′, όσο και στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου αποδόθηκε δικαιοσύνη μέσω της τεχνολογίας και του VAR, που ευτυχώς ζήτησε να υπάρχει χθες ο Άρης! Κανείς δεν θέλει να σκέφτεται τι θα γινόταν σε διαφορετική περίπτωση κι αν θα μιλούσαμε για προβάδισμα πρόκρισης και όχι για ένα διαιτητικό “έγκλημα” εκ προμελέτης.

To Top