ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Ο Μπερτόγλιο παίρνει το… όπλο του και φωνάζει παρών!

Ο Φακούντο Μπερτόγλιο παίρνει το… όπλο του και φωνάζει παρών ενόψει των δύσκολων αγώνων της συνέχειας σε πρωτάθλημα και κύπελλο, αρχής γενομένης της αναμέτρησης με τον Αστέρα την ερχόμενη Κυριακή.

Ο Αργεντίνος εξέτισε χθες τις τρεις αγωνιστικές της απίστευτης -με βάσει τα όσα έγιναν στον Βόλο- αποβολής του. Ο Άρης γνώρισε την βαριά ήττα (0-5) από τον ΠΑΣ, απέδρασε με σπουδαία νίκη (0-1) μέσα από την Τούμπα και χθες πήρε προβάδισμα στο κύπελλο κόντρα στον ΟΦΗ (3-1).

Με τον ΠΑΣ το κενό του Μπερτόγλιο δεν καλύφθηκε. Και δεν ήταν η πρώτη φορά. Απόντος του Μπερτόγλιο ο Αρης έχει τρομερό πρόβλημα ανάπτυξης, σωστής κυκλοφορίας και κάθετης πάσας. Κάτι το οποίο… έβγαζε μάτια με τον ΠΑΣ, ενώ πρόκειται για ένα πρόβλημα που υπήρχε και δεν αναδείχθηκε φέτος.

Στα άλλα δυο παιχνίδια, το “τρικ” με τον Εντιαγέ είχε αποτέλεσμα, όμως κατά γενική ομολογία, η επιστροφή του Μπερτόγλιο, αναμένεται να δώσει πλουραλισμό μεσοεπιθετικά και ποιότητα. Ο ίδιος δεν κρύβει ότι μοιάζει με θηρίο στο κλουβί κι ετοιμάζεται για την επιστροφή στη δράση.

Την στιγμή μάλιστα που την Κυριακή θα λείψει ο Εντιαγέ, λόγω τιμωρίας.

To Top