ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Η… τρίτη του Μποχωρίδη με τα κιτρινόμαυρα

Άρης και Λευτέρης Μποχωρίδης συμφώνησαν να συνεργαστούν ξανά, για τρίτη φορά, αφού είχαν προηγηθεί δύο ακόμη θητείες του διεθνούς γκαρντ στους κιτρινόμαυρους.

Η πρώτη από το 2010 έως το 2014 (όταν και πωλήθηκε έναντι περίπου μισού εκατ. στον Παναθηναϊκό) και η δεύτερη από το 2017 έως το 2020, όταν και πάλι αποχώρησε για τους πράσινους.

Ο Λευτέρης Μποχωρίδης είναι πλέον ένας πολύ έμπειρος αθλητής με υψηλές παραστάσεις και φυσικά γνωρίζει όσο λίγοι παίκτες το Αλεξάνδρειο. Επτά σεζόν σε επίπεδο πρώτης ομάδας και περισσότερες από 150 συμμετοχές -σε όλες τις διοργανώσεις- με τη φανέλα του Συλλόγου στον οποίο ανδρώθηκε κι αναδείχθηκε.

Άρης και Μποχωρίδης κατέληξαν στα… γρήγορα σε deal για τη σεζόν 2023-24. Για αυτή τη θετική κατάληξη, καίριο ρόλο έπαιξε η δεδομένη επιθυμία του να επιστρέψει, αφού, μεταξύ άλλων, άφησε στην άκρη μια καλύτερη οικονομικά πρόταση που είχε στο τραπέζι από άλλο σύλλογο.

Ο 29χρονος γκαρντ ανηφορίζει ξανά στη γενέτειρα του, για να αγωνιστεί πλέον σε έναν εντελώς διαφορετικό Άρη, σε σχέση με εκείνον που άφησε πίσω του, όταν αποχώρησε για δεύτερη φορά το καλοκαίρι του 2020.

Ο Μποχωρίδης θα συνεργαστεί ξανά και με τον Γιάννη Καστρίτη, υπό τις οδηγίες του οποίου είχε αγωνιστεί 14 φορές προ τετραετίας και πάνω-κάτω ξέρει τη φιλοσοφία και τον τρόπο σκέψης του. Κατά την επιστροφή του στη Θεσσαλονίκη θα κληθεί να βοηθήσει ένα δομημένο μπασκετικό πρότζεκτ, που επιδιώκει να εξελιχθεί ακόμη περισσότερο.

 

To Top