ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Ο Πάλμα μέσα σε όλα τα γκολ του Άρη

Τρία γκολ και τέσσερις ασιστ μετρά συνολικά πέρυσι και φέτος έως τώρα ο Λούις Πάλμα, στα ευρωπαϊκά παιχνίδια στα οποία φόρεσε την κιτρινόμαυρη φανέλα.

Ο Λούις Πάλμα πέτυχε ένα ακόμα γκολ στη φετινή ευρωπαϊκή πορεία του Άρη, καθώς άνοιξε το σκορ απέναντι στη Ντινάμο με εύστοχο χτύπημα πέναλτι στο 68ο λεπτό, χαρίζοντας μια σπουδαία νίκη στην ομάδα του. Αυτό ήταν το τρίτο γκολ που σημείωσε με τη φανέλα των κίτρινων στην Ευρώπη και βάζει πλώρη να φτάσει τον Γκρέι που την περασμένη σεζόν στα δυο ματς με τη Γκόμελ πέτυχε πέντε γκολ, ισοφαρίζοντας την ιστορική επίδοση του Ντίνου Κούη, ο οποίος πέτυχε πέντε γκολ τη σεζόν 1981-82.

Το σημαντικό για τον Πάλμα είναι ότι φέτος έχει συμμετοχή σε όλα τα γκολ στα παιχνίδια που ο Άρης σκόραρε στο ξεκίνημα της σεζόν. Στα δύο σκόραρε, αυτά με Αραράτ (1-1) και Ντιναμό (1-0) ενώ στο άλλο, αυτό του Φαμπιάνο στην νίκη (1-0) της περασμένης εβδομάδας, ο Πάλμα έδωσε την ασίστ για την κεφαλιά του Βραζιλιάνου.

Συνολικά στην Ευρώπη ο Πάλμα σε επτά παιχνίδια (πέρυσι και φέτος) μετράει τρία γκολ και τέσσερις ασιστ. Ο 23χρονος απο τις Ονδούρες προσέθεσε ακόμη μια… γεμάτη εμφάνιση και έκανε τους σκάουτερ αρκετών ευρωπαϊκών ομάδων που βρέθηκαν και χθες στις εξέδρες του Κλεάνθης Βικελίδης να γεμίσουν τα μπλοκάκια τους. Αντερλεχτ, Τορίνο, Σάλτσμπουργκ και Στουτγκάρδη είδαν χθες τον Πάλμα και με κάτι παραπάνω από μισό μήνα να απομένει ως το τέλος της μεταγραφικής περιόδου το θέμα είναι αν κάποια απο αυτές θα καταθέσει επίσημη πρόταση.

Για τη ιστορία πρώτος σκόρερ στη Ευρώπη για τον Αρη παραμένει ο Κούης ο οποίος έχει σημειώσει 7 γκολ, ακολουθεί ο Αλέκος Αλεξιάδης με 6, ενώ ο Γιώργος Σεμερτζίδης έχει σημειώσει πέντε γκολ, όσα και ο Γκρέι, με τον οποίο μοιράζονται την τρίτη θέση.

To Top