Η τύχη γύρισε την πλάτη στους παίδες

Η τύχη μπορεί να χαμογέλασε πριν από λίγες ημέρες στους εφήβους και να πήραν τη νίκη στο τέλος στην τελευταία επίθεση τους δεν συνέβη όμως το ίδιο και στους παίδες οι οποίοι ηττήθηκαν από τον ΠΑΟΚ με σκορ 45-44 στο Αλεξάνδρειο.

Οι παίκτες του Γιώργου Κυριαζή είχαν τρεις ευκαιρίες να πάρουν το ροζ φύλλο όμως κανένα από τα σουτ που επιχείρησαν δεν βρήκε στόχο με αποτέλεσμα ο Δικέφαλος να αποδράσει με μία πολύ σημαντική νίκη. Το παιχνίδι ήταν ντέρμπι στην μεγαλύτερη διάρκειά του με τις δύο ομάδες να προσπαθούν να ξεφύγουν στο σκορ όμως να μην τα καταφέρνουν. Με εύστοχο λέι απ του Κλασίδη ο ΠΑΟΚ προηγήθηκε 44-45 στα 40” πριν το τέλος. Ο Φλιώνης πήρε την τελευταία επίθεση αστόχησε και στην συνέχεια από δύο επιθετικά ριμπάουντ κανένας παίκτης του Άρη δεν μπόρεσε να ευστοχήσει. Αυτή ήταν η δεύτερη συνεχόμενη ήττα στις λεπτομέρειες για τον Άρη.

Τα δεκάλεπτα: 14-13,22-25,31-33,44-45.

Διαιτητές: Μανιός, Χριστοφορίδης

ΑΡΗΣ (Κυριαζής): Σεφερίδης 11, Ελευθεριάδης 5, Φώτογλου, Φλιώνης 13(1), Καρολίδης, Τσολάκης 6, Τριανταφυλλίδης, Παουλεάνου, Βενετίδης 3, Χατζημπύρος, Σιδηροηλίας, Χατζόπουλος 6.

ΠΑΟΚ (Μπελούλης): Κόνιαρης, Καλογιαννίδης 2, Νικέζης, Τσιόγκας 6, Κλασίδης 22(1), Παρασκευάς 4, Βάλλιος, Ιντζέμπεης, Μαργαρίτης 1, Γκόγκος, Μέρμυγκας 3, Κώττας 7.

To Top