Χωρίς κατηγορία

Η τύχη του Άρη στα “χέρια” Στουρνάρα! Έγγραφο της ΠΑΕ που “ανοίγει” τον… χορό της επιβίωσης!

Το επόμενο βήμα της επιβίωσης για τον Άρη έχει να κάνει με τις συμφωνίες που αφορούν στο δημόσιο. Αυτό αναφέρουμε σε άλλο ρεπορτάζ. Ποιο είναι αυτό το βήμα; Πρόκειται για την πρόταση για την επαναρύθμιση του χρέους της ΠΑΕ στο πλαίσιο του ανοίγματος της διαδικασίας υπαγωγής στο άρθρο 99.

Συγκεκριμένα, η ΠΑΕ Άρης στις 12 Ιουνίου απέστειλε την πρόταση της, όπως αυτή συζητήθηκε και συμφωνήθηκε με τον διαμεσολαβητή που όρισε το Δικαστήριο, τον νομικό Λουδοβίκο Σιλάβο.

Πρόταση που συμβαδίζει με τα όσα αναφέρουν οι δικηγόροι στο σχέδιο τους: Εξόφληση σε 90 δόσεις σε ότι αφορά χρήματα που οφείλει στο Δημόσιο, διατηρώντας σε ισχύ τις ρυθμίσεις του νόμου Ορφανού και του άρθρου 44.

Αξίζει να σημειώσουμε εδώ ότι το ποσό το οποίο ο Άρης θα επιδιώξει να ρυθμίσει με το δημόσιο εκτιμάται πως είναι μεταξύ 8,5-9 εκ. ευρώ, όπως αυτό είχε υπολογιστεί και κατά την επίσκεψη του Δημήτρη Ηλιάδη στη ΦΑΕ Θεσσαλονίκης, και σας είχε αποκαλύψει το PRESSARIS!

Από κει και πέρα, η τύχη του Άρη είναι στα… “χέρια” Στουρνάρα. Το έγγραφο με την πρόταση του Άρη θα καταλήξει στα χέρια των αρμοδίων του Υπουργείου Οικονομικών και του ίδιου του Υπουργού, Γιάννη Στουρνάρα, προκειμένου να το επεξεργαστούν και να οδηγηθούν σε διαπραγμάτευση με την ΠΑΕ! Ένα έγγραφο το οποίο ανοίγει τον “χορό” της επιβίωσης και θα βάλει σε συγκεκριμένο πλαίσιο πια την επόμενη μέρα για τον Άρη!

To Top