Ο “καυτός” Ιούλιος του Άρη για τα χρέη προς το δημόσιο!

Μέσα στον Ιούνιο, η διοίκηση του Άρη έδωσε τις πρώτες “μάχες” της σε ότι αφορά το θέμα των χρεών προς πρώην παίκτες, προπονητές, ατζέντηδες. Δεν είναι τυχαίο ότι ολοκληρώθηκε μια σειρά επαφών για συνολικά 17 υποθέσεις. Ο Ιούλιος αναμένεται να είναι “καυτός” τόσο για το θέμα αυτό, όσο και για τη δύσκολη αποστολή με το δημόσιο.

Έχοντας ολοκληρώσει τον πρώτο κύκλο επαφών με αρκετούς από τους ιδιώτες πιστωτές της εταιρίας, ο Δημήτρης Ηλιάδης και η διοίκησή του ετοιμάζονται για τον επόμενο στόχο που είναι το “στοίχημα” με τα χρέη προς το δημόσιο και τη ρύθμιση σε 90 δόσεις.

Μετά την τελευταία συνάντηση με τον διαμεσολαβητή Λουδοβίκο Σιλάβο, προχωράει τυπικά το θέμα. Ήδη έχει κατατεθεί αίτηση με την οποία οι κίτρινοι ζητούν την διατήρηση των υφιστάμενων ρυθμίσεων, δηλαδή νόμος Ορφανού και άρθρο 44 και τη ρύθμιση του υπόλοιπου ποσού που προκύπτει από τον πίνακα χρεών της ΦΑΕ. Αυτό είναι το τυπικό μέρος.

Το πλέον ουσιαστικό είναι να γίνουν τα κρίσιμα ραντεβού στην Αθήνα με τους αρμόδιους του Υπουργείου Οικονομικών, ώστε να υπάρχει ενημέρωση για όλες τις πτυχές του θέματος του Άρη σε όλα τα επίπεδα, ακόμη και μέχρι και τον Υπουργό Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα, ώστε να εξηγηθούν διεξοδικά τα πάντα.

Σε αυτό σημείο η πρόθεση του Ηλιάδη είναι ξεκινήσουν οι επαφές μέσα στις πρώτες μέρες του Ιουλίου κι αφού θα έχει μπει στον δρόμο της η ομάδα σε αγωνιστικό και μεταγραφικό επίπεδο. Μέχρι τότε δε θα σταματήσουν οι όποιες επαφές που θα προετοιμάσουν το έδαφος με τελικό στόχο την πραγματοποίηση της υπαγωγής στο άρθρο 99.

Ακολουθεί αναλυτικό ρεπορτάζ για την αίτηση του Άρη στο υπουργείο Οικονομικών.

To Top