Η υπέρβαση σήμερα (17.00) θα έρθει μόνο με γεμάτο Παλέ!

Κάν’ το όπως η Καβάλα… Οι κίτρινοι αναζητούν σήμερα (17.00), κόντρα στον Ολυμπιακό την δεύτερη νίκη τους στο πρωτάθλημα και τέταρτη συνεχόμενη σε Ελλάδα και Ευρώπη. Θα την αναζητήσουν μέσα από την… υπέρβασή τους στο παρκέ, όπως έχει ζητήσει ο Βαγγέλης Αλεξανδρής από τους παίκτες του. Υπέρβαση χωρίς κόσμο, όμως, δύσκολα γίνεται. Το Παλέ πρέπει να είναι γεμάτο.

Ο τεχνικός του Άρη έχει ζητήσει δύο φορές από τους παίκτες του να μπουν και να κερδίσουν τον Ολυμπιακό. Η πρώτη ήταν μέσα στα αποδυτήρια αμέσως μετά τη νίκη επί της Γκαστέρα στην Ολλανδία, όπως σας είχε μεταφέρει το PRESSARIS. Η δεύτερη ήταν όταν μίλησε στο επίσημο ραδιόφωνο του συλλόγου, εξηγώντας πως θα ήθελε οι παίκτες του να γράψουν τη δική τους ιστορία και να φτάσουν σε μια πολύ σπουδαία νίκη.

Οι κίτρινοι έχουν πρόσφατο “δεδικασμένο” ότι οι δύο “αιώνιοι” της Αθήνας χάνουν. Η Καβάλα κέρδισε την περασμένη Κυριακή τον Παναθηναϊκό. Θα πει κανείς ότι κάθε μέρα δεν είναι… Πασχαλιά, αλλά αν η Καβάλα μπορεί με ένα γεμάτο κλειστό της Καλαμίτσας να κάμψει την αντίσταση των πρωταθλητών Ευρώπης, γιατί να μην μπορεί να το κάνει ο Άρης στο Παλέ απέναντι σε έναν προβληματικό μέσα στο παρκέ Ολυμπιακό; Το δήλωσε άλλωστε αυτό και ο πρώην παίκτης του Άρη και νυν της Καβάλας, Σωτήρης Καραποστόλου, μιλώντας στο PRESSARIS χθες.

Αγωνιστικά ο Αλεξανδρής έχει όλους τους παίκτες στην διάθεσή του. Ο Χρήστος Ταπούτος ξεπέρασε σε μεγάλο βαθμό (όχι απόλυτα) το διάστρεμμα που τον άφησε έξω από τον αγώνα με τη Γκαστέρα και προπονήθηκε με την υπόλοιπη ομάδα χωρίς πρόβλημα. Θα είναι παρών και ο αρχηγός σήμερα, βοηθώντας την προσπάθεια της ομάδας να φτάσει στη νίκη.

Ο κόσμος οφείλει να είναι παρών για να δείξει ότι στηρίζει την προσπάθεια των παικτών και του Αλεξανδρή, που τις τελευταίες δύο βδομάδες είχε και αποτελέσματα. Είναι τέτοια η “υπόσταση” της ομάδας που οι παίκτες χρειάζονται την στήριξη των φιλάθλων στις κερκίδες. Η ΚΑΕ έχει βάλει φθηνό εισιτήριο, 10 ευρώ σε όλο το γήπεδο εκτός από τις θύρες 2-3 (πάνω από τα επίσημα) που έχει 15 ευρώ. Πρόβλημα να μη χάσει κανείς τον ποδοσφαιρικό αγώνα με τον Παναθηναϊκό δεν υπάρχει, γιατί εκείνο το παιχνίδι ξεκινάει στις 19.30. Όποιος θέλει, μπορεί να πάει στο Αλεξάνδρειο…

To Top