Με σύστημα… 4-4-2-22.000!

Χιλιοειπωμένο μεν, επιβεβλημένο να επαναληφθεί δε… Ο Άρης έχει πληγώσει υπερβολικά τον κόσμο του φέτος. Τον στενοχώρησε και τον πίκρανε, ουκ ολίγες φορές.

Στη ζωή όμως όταν αγαπάς κάτι δεν κοιτάς να πάρεις, αλλά να δώσεις. Έτσι και σήμερα, παρά τα άσχημα αποτελέσματα, τη δυσμενή βαθμολογική θέση και όλες τις κακοτοπιές που φωτογραφίζουν τους «κίτρινους», οι οπαδοί τους θα σπεύσουν να γεμίσουν το «Κλεάνθης Βικελίδης», ώστε να κάνουν αυτό που ξέρουν καλύτερα από τον καθένα.

Να… σπρώξουν την ομάδα τους στη νίκη. Στη δεύτερη νίκη στο πρωτάθλημα. Απέναντί του ο Άρης θα βρει έναν αντίπαλο δύσκολο και σπουδαίο, κάτι το οποίο αφενός κάνει πιο δύσκολο το έργο του, αφετέρου θα του δώσει ένα έξτρα κίνητρο.

Όλοι γνωρίζουν καλά ότι η βοήθεια του 12ου παίκτη της ομάδας, του κόσμου είναι άκρως σημαντική… Πάνω από 22.000 φίλαθλοι σήμερα αναμένεται να κατακλύσουν το Κλεάνθης Βικελίδης, για να δημιουργήσουν τη μοναδική ατμόσφαιρα, αυτή που γνωρίζουν καλά…

Τα εισιτήρια του αγώνα προπωλούνται από το πρωί της Κυριακής στις 9:30 στα εκδοτήρια.

Η τιμή τους είναι: Για τις θύρες 1,3 και 4 κοστίζουν 15 ευρώ, για τις θύρες 2,5 και 6 το κόστος είναι 25 ευρώ. Για την θύρα 9 το κόστος είναι 30 ευρώ και για την θύρα 7 (επίσημα) η τιμή τους είναι 60 ευρώ.

Παράλληλα συνεχίζεται η διάθεση των εισιτηρίων και από το www.arisfc.gr μέσω της υπηρεσίαςe-ticketing. Οι φίλοι της ομάδας μπορούν να προμηθεύονται τα εισιτήρια μέσω της διεύθυνσης:

(http://buy.tickethour.com/arisfc-ww/showProductList.html )

Μάλιστα οι φίλαθλοι του ΑΡΗ θα έχουν την δυνατότητα της υπηρεσίας print at home. Για περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο 2310 318463 στο ARIS MOBILE.

 

To Top