ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ

Η υποκρισία της ΕΡΤ! Κρατικοδίαιτο ξεσπάθωμα όταν σε ΟΑΚΑ και ΣΕΦ τα… πνίγουν όλα!

Στο Περιστέρι υπήρξε ένταση μεταξύ μικρής μερίδας οπαδών και των δύο ομάδων, η οποία έληξε άμεσα τη στιγμή που γηπεδούχοι και φιλοξενούμενοι οπαδοί, όντας απόλυτα ψύχραιμοι και δίχως την παρουσία αστυνομικών δυνάμεων προσπάθησαν να εκτονώσουν άμεσα την κατάσταση!

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες & Κόρνερ σε κάθε αγώνα του Άρη

Κι ενώ όλα είχαν τελειώσει και απέμενε η οριστική απόφαση του αστυνομικού διευθυντή, ο οποίος για κάποιο λόγο… εξαφανίστηκε, χωρίς κανείς να μπορεί να τον βρει, στην μετάδοση του κρατικού καναλιού, ειπώθηκαν υπερβολές αντί να εναρμονιστούν με το γεγονός πως όλα είχαν ήδη τελειώσει αρκετά λεπτά πριν! Υπέρμετρη ευαισθησία, δυσανάλογη με τα όσα “εγκλήματα” έχουν σημειωθεί στα γήπεδα των πολυεκατομμυριούχων που έχουν διαλύσει με όλη τη σημασία της λέξης το ελληνικό μπάσκετ.

Ενώ στο γήπεδο όλοι είχαν ηρεμήσει, οπαδοί, φίλαθλοι και παίκτες ο τόνος της φωνής του κρατικοδίαιτου εκφωνητή παρέμεινε υψηλός, κάνοντας συνεχόμενες αναφορές στο τι συνέβη πριν! Με τέτοιο ζήλο, που λες ότι έπρεπε να δικαιολογηθεί σε κάποιο… αφεντικό!

Όλα όσα ειπώθηκαν ήταν σωστά για τα επεισόδια στα γήπεδα, σαφώς και η βία δεν έχει χώρο στα γήπεδα και πάντα θα την καταδικάζουμε όλοι μας, αλλά δεν μπορεί να ακούγονται στη μετάδοση “σημεία τέρατα” όταν στα “ματωμένα” ντέρμπι Παναθηναϊκού – Ολυμπιακού σε ΟΑΚΑ και ΣΕΦ τα περισσότερα γίνονται… μούχτι!

Περιμένουμε από τα μικρόφωνα της… υποκρισίας την ίδια ευαισθησία. Γιατί άλλωστε η βία δεν έχει χρώματα, αφεντικά και κυρίως χρειάζεται το ανάλογο σθένος από τους κρατούντες το κρατικό μικρόφωνο (υποτίθεται) όλων των Ελλήνων!

To Top