ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η… υπομονή του Άρη για τις αποδεσμεύσεις και τα “ανοιχτά μέτωπα”

Στον Άρη έχουν αποφασίσει πως πρώτα θα ενισχυθεί η ομάδα με τους παίκτες που πραγματικά θέλει να αποκτήσει κι έπειτα θα γίνουν οι όποιες αποδεσμεύσεις…

Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με Live Streaming και Cash-out (ισχύουν όροι & προϋποθέσεις)!

Κι αυτό γιατί, υπάρχει η επιθυμία να αποχωρήσουν ορισμένοι παίκτες οι οποίοι έχουν συμβόλαιο και για την επόμενη σεζόν. Το είχε προαναγγείλει ο Σάββας Παντελίδης, ενώ διαπιστώθηκε πως σε αυτές τις θέσεις θα ενισχυθεί η ομάδα, άρα είναι προτιμότερο να υπάρξει ελάφρυνση από επιλογές.

Στον Άρη δεν θέλουν να ανακοινώσουν καμία “μαύρη λίστα” προκειμένου να μην ανοίξουν κι άλλα μέτωπα, καθώς ήδη υπάρχει το θέμα των μεταγραφών, οι δανεικοί, αλλά και όσοι πρόκειται να ανανεώσουν!

Στόχος τους είναι άμεσα, μόλις “κλείνουν” οι νέοι παίκτες για την ερχόμενη σεζόν, παράλληλα να “τρέχουν” και οι λύσεις των συμβολαίων. Ξεκάθαρα ακολουθούν το… ασφαλές μονοπάτι, καθώς δεν υπάρχει παράλληλα και η οικονομική δυνατότητα να δίνονται χρήματα για προκαταβολές μεταγραφών και για αποζημιώσεις…

Ωστόσο, ονόματα έχουν γραφτεί και ειπωθεί το τελευταίο διάστημα, όμως κανένα από αυτά δεν συγκεντρώνει τις πιθανότητες που υποστηρίζεται για να λύσει το συμβόλαιό του και να αποχωρήσει από την ομάδα.

 

To Top