ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Ο Άρης θα περιμένει τον Ροζ, όμως θέλει κι αναζητά έναν ακόμα κεντρικό αμυντικό!

Περιπλέκονται τα πράγματα στην περίπτωση του Λίντσεϊ Ροζ για τον Άρη μετά τα νέα δεδομένα που προέκυψαν με την αλλαγή προπονητή στην Λοριάν, που έχει τα δικαιώματα του 26χρονου στόπερ.

Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με Live Streaming και Cash-out (ισχύουν όροι & προϋποθέσεις)!

Μετά την αποτυχία του γαλλικού συλλόγου να κερδίσει μία θέση στα πλέι οφ ανόδου στην Ligue1, ο Μικαέλ Λοντρό, απομακρύνθηκε από την τεχνική ηγεσία της Λοριάν κι αυτό σημαίνει ότι ενδέχεται να χρειαστεί κι άλλος χρόνος ούτως ώστε να διαμορφωθούν ξεκάθαρα δεδομένα για την υπόθεση του Λίντσεϊ Ροζ στον Άρη.

Πρακτικά, αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να προσληφθεί ο αντικαταστάτης του και στη συνέχεια να αποφασιστεί αν ο Ροζ έχει θέση στην ομάδα της επόμενης περιόδου.

Μία απόφαση που αναγκάζει τους “κιτρινόμαυρους” να περιμένουν, εκτός αν ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής καταφέρει να λύσει με τους διοικούντες το συμβόλαιό του. Άλλωστε, ο Άρης δεν θέλει καμία ανάμειξη στην συγκεκριμένη υπόθεση. Η Λοριάν δείχνει να επιμένει στις 300.000 ευρώ προκειμένου να τον αποδεσμεύσει, παρότι δεν τον υπολόγιζε φέτος, ενώ από την άλλη ο Άρης το μόνο που της προσέφερε ήταν ένα ποσοστό μεταπώλησης, αν τον άφηνε άμεσα ελεύθερο.

Πλέον, αυτό που απομένει είναι να μπορέσει ο παίκτης να πάρει την ελευθέρας του, για να υπογράψει νέο συμβόλαιο με τον Άρη. Φυσικά, θα έχει ιδιαίτερη σημασία και η εισήγηση του νέου προπονητή της Λοριάν, για τον Λίντσεϊ Ροζ.

Είτε μείνει όμως στον Άρη ο Γάλλος στόπερ είτε όχι, οι “κιτρινόμαυροι” δείχνουν διατεθειμένοι να αποκτήσουν έναν ακόμα κεντρικό αμυντικό.

Αναζητούν στην αγορά του εξωτερικού μία περίπτωση παίκτη που θα μπορέσει να κάνει την διαφορά στο κέντρο της άμυνάς τους.

Ποδοσφαιριστής με ανάλογα στοιχεία σαν αυτά του Φραν Βέλεθ, κυρίως με καλό χειρισμό της μπάλας, αλλά… αριστεροπόδαρο!

To Top