Λυκογιάννης: “Οι ξένοι μας κοιτάνε σαν εξωγήινα όντα! Πως θα πουλήσουμε το προϊόν στους αθλητές, σε ποια λίγκα να έρθουν;”

Ο Άρης Λυκογιάννης περιέγραψε με τον πλέον γλαφυρό τρόπο όλα όσα βιώνει το ελληνικό πρωτάθλημα, αποκαλύπτοντας διάλογο με τον σέντερ του Χολαργού…

Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με Live Streaming και Cash-out (ισχύουν όροι & προϋποθέσεις)!

Μετά την ήττα από την ΑΕΚ στον χθεσινό αγώνα στο ΟΑΚΑ για τα πλέι οφ ο τεχνικός του Χολαργού τόνισε: “Οι περισσότεροι ξένοι μας κοιτάζουν σαν εξωγήινα όντα. Πέρασε ευχάριστα το παιχνίδι, έχουμε άλλες δύο προπονήσεις στο δικό μας μοτίβο για να παίξουμε όσο καλύτερα και δυνατά μπορούμε το ματς της Τετάρτης. Θα δούμε αν θα υπάρχει συνέχεια.

Θα αναφέρω ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα. Εκτός από τη μεγάλη διακοπή για το Κύπελλο, τις Εθνικές και το All-Star, ακολούθησε άλλη μία διακοπή για τον Παναθηναϊκό και στη συνέχεια τα γνωστά γεγονότα. Δεν έχω ξαναπαίξει φιλικό στις 15/5, αυτά τα ματς είναι επικίνδυνα για τους αθλητές. Δεν είχαμε καλή εικόνα. Στην προπόνηση της Πέμπτης πήγα να μιλήσω για μπασκετ, ο αφελής. Με κοιτάει ο Αγκμπελέζε με βλέμμα απορίας και μου λέει “τι μας λες, εδώ είμαστε σε ένα τσίρκο”. Για να μην έχετε ψευδαίσθηση. Μέχρι και ο Άαρον Μπέινς μου έστειλε μήνυμα στο whatsapp, αυτό τα λέει όλα.

Να δω το καλοκαίρι τι θα κάνουμε, πως θα πουλήσουμε το προϊόν στους αθλητές, σε ποια λίγκα να έρθουν; Εκεί που λες το βαρέλι δεν έχει πάτο, έρχεται μια τσεκουριά και σε πάει και πιο κάτω”.

To Top