Η υπόθεση Κις μένει έξω από τις τέσσερις γραμμές – Ανασύνταξη και στόχος το “διπλό” στη Πάτρα

Ο Άρης από τις τέσσερις γραμμές και πίσω ασχολείται με τον Μπίλι Κις και την φορολογική ενημερότητα. Ο Άρης από τις τέσσερις γραμμές και μπροστά ασχολείται με τον Απόλλωνα Πατρών. Η ομάδα οφείλει να ανασυνταχθεί, να παρουσιάσει πολύ καλύτερο πρόσωπο σε σχέση με αυτό που απογοήτευσε τους πάντες το περασμένο Σάββατο και να πάρει το δεύτερο “διπλό” της χρονιάς τη Δευτέρα.

Η υπόθεση της απόκτησης του Μπίλι Κις έχει μετατραπεί σε σήριαλ, όμως αυτό δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να επηρεάσει την ομάδα και την προσπάθεια που κάνει μέσα στο γήπεδο, στην προπόνηση και τον αγώνα. Ο Βαγγέλης Αγγέλου σαφώς και συμμετέχει και στα δύο κομμάτια, γιατί συζήτησε με τον Κις πριν μέρες, αλλά πρέπει να προετοιμάσει την ομάδα γιατί δίνει έναν ιδιαίτερα κρίσιμο αγώνα. Ο Άρης οφείλει να καλύψει το χαμένο έδαφος μέσα στην έδρα του με νίκες μακριά από την Θεσσαλονίκη. Δεν το έκανε στο Ρέθυμνο, το έκανε στο Περιστέρι με τον Πανελευσινιακό και θέλει να το κάνει και στην Πάτρα απέναντι στον Απόλλωνα.

Με αυτό το σκεπτικό σταδιακά στο προσκήνιο του Άρη έρχεται το παιχνίδι με τον Απόλλωνα και όχι ο Κις και αν θα υπογράψει ή όχι το συμβόλαιο που του έχει προτείνει η διοίκηση της ΚΑΕ.



To Top