Η φανέλα του Κοέλιο με το Νο 66 “χαρίζει” αγάπη και ελπίδα σε φιλανθρωπική δημοπρασία

Το ανθρώπινο πρόσωπό του δείχνει ο Νούνο Κοέλιο… Ο Πορτογάλος πρόσφερε την φανέλα του Άρη που φόρεσε στο ντεμπούτο του με τον ΟΦΗ για φιλανθρωπικούς λόγους!

Ο Πορτογάλος ποδοσφαιριστής δημοσίευσε στη σελίδα κοινωνικής δικτύωσης που διατηρεί στο διαδίκτυο, μία φωτογραφία η οποία απεικονίζει τη φανέλα με το νούμερο 66, την οποία φόρεσε στο πρώτο του ματς με τον Άρη μέσα στο Κλεάνθης Βικελίδης. Το κείμενο που συνόδευε την ανάρτηση ερχόταν να συμπληρώσει το λόγο ύπαρξης της συγκεκριμένης φωτογραφίας, όντας γραμμένο στα πορτογαλικά, τα αγγλικά, αλλά και τα ελληνικά!

Ο παίκτης των “κίτρινων” καλεί όλους του τους ιντερνετικούς φίλους, ανεξαρτήτως εθνικότητας να πάρουν μέρος σε μία φιλανθρωπική δημοπρασία προς ενίσχυση του Colégio Barão de Nova Sintra του Πόρτο, ένα ίδρυμα το οποίο φιλοξενεί παιδιά και νεαρά μέλη άπορων οικογενειών. Ο ίδιος προσφέρει τη συγκεκριμένη φανέλα των κίτρινων.

“Για να μπορείτε να συμμετέχετε το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να θέσετε την προσφορά σας, η οποία πρέπει να είναι πάντα μεγαλύτερη από την προηγούμενη, στο πεδίο των σχολίων. Η δημοπρασία, η οποία θα λήξει τα μεσάνυχτα της Παρασκευή ξεκινά από τα  20 ευρώ και από εκεί μπορείτε να κάνετε προσφορές που θα αυξάνονται κατά 1 ευρώ” αναφέρει χαρακτηριστικά ο Κοέλιο, ενώ ήδη οι προσφορές έχουν αρχίσει να διαδέχονται η μία την άλλη.

To Top