Η φλόγα για τον Άρη «έλιωσε» και τα χιόνια στην… κιτρινόμαυρη Έδεσσα! (photos & video)

Η καρδιά του Άρη χτυπάει δυνατά… Η φλόγα για την ομάδα πάντα να «καίει» ακόμη και κάτω από αντίξοες συνθήκες. Η αγάπη του κόσμου των κίτρινων δεδομένη. Το PRESSARIS σας παρουσιάζει το πάρτι των οπαδών του Άρη στην… κιτρινόμαυρη Έδεσσα!

edessa-super3 3Μέσα σε ένα χιονισμένο τοπίο  (20 πόντους χιόνι!), με τον υδράργυρο να αγγίζει τους 4 βαθμούς υπό το μηδέν, οι οπαδοί του Άρη, έκοψαν την πρωτοχρονιάτικη πίτα του συνδέσμου φίλων Άρη Έδεσσας. Ένας σύνδεσμος που γεννήθηκε με μεράκι και αγάπη για τον «θεό του πολέμου» το 2000 και έχει γράψει… αμέτρητα χιλιόμετρα για τον Άρη, συνεχίζει ακόμη και σήμερα και κρατάει τη σημαία του Άρη ψηλά στην πόλη των καταρρακτών.

Ο σύνδεσμος, ο οποίος εδώ και μερικά χρόνια έχει αλλάξει στέγαση και βρίσκεται επί της οδού Καπετάν Ακρίτα 4 (πάνω από τα μικρά καταρρακτάκια), μετράει περίπου 250 μέλη, τα οποία είναι πολύ ενεργοποιημένα και δίνουν πάντοτε το «παρών», όπου παίζει ο Άρης, διότι: «Όπου παίζει ο Θεός, δεν θα είναι μοναχός».

edessa-super3 2Η γιορτή έγινε -παρά την πολύ χαμηλή θερμοκρασία-  μέσα σε πάρα πολύ θερμό κλίμα, υπό την ιαχή συνθημάτων, ενώ το παρών σε αυτήν έδωσαν αντιπροσωπείες από τον Super 3 Γιαννιτσών, από τον Super 3 Γαλατάδων, όπως και από άλλες περιοχές, όπως η Αξός και η Αριδαία (Καρατζόβα Club).

Δείτε ένα χαρακτηριστικό βίντεο, με βεγγαλικά και συνθήματα των οπαδών του Άρη στην Έδεσσα:
{youtube}N7fuuPii8sc|640|360|1{/youtube}

To Top