Μασάδο για Καστίγιο: «Mπορεί να γίνει ο ηγέτης του Άρη»

Δεν είναι μυστικό ότι η έλευση του Μανουέλ Μασάδο απελευθέρωσε ποδοσφαιρικά τον Νέρι Καστίγιο. Επτά γκολ σε πέντε συνεχόμενα παιχνίδια, τελείως διαφορετική αγωνιστική συμπεριφορά και αυτά συνδυασμένα με το αποτέλεσμα! Ο Πορτογάλος τεχνικός με δηλώσεις του τόνισε πως ο Καστίγιο του τελευταίου μήνα του θυμίζει τον Καστίγιο του Ολυμπιακού και πως δείχνει διάθεση να γίνει ο ηγέτης του Άρη!

Δηλώσεις του τεχνικού του Άρη δημοσιεύτηκαν σε μεξικανικά μέσα ενημέρωσης για την αλλαγή στην αγωνιστική συμπεριφορά του Καστίγιο, χωρίς πάντως ο Πορτογάλος να θέλει να καρπωθεί την “ευθύνη” για την αλλαγή αυτή. Άλλωστε ο Μασάδο έχει αποδείξει πως λίγο μιλάει και πολύ πράττει. “Δεν ξέρω τι είχε συμβεί (μεταξύ του Καστίγιο και του Πρόμπιερζ), αλλά φαίνεται ότι ο Νέρι έχει την επιθυμία να παίξει καλά και να αποδείξει ότι μπορεί να γίνει ο ηγέτης του Άρη στο υπόλοιπο της χρονιάς”.

Με τον Μασάδο στον πάγκο, ο Καστίγιο έχει σκοράρει πέντε γκολ σε τρία παιχνίδια, στα οποία ο Άρης πήρε το απόλυτο των 9 βαθμών, κάνοντας ουσιαστικά ένα άλμα προς την πρώτη πεντάδα. Ο Πορτογάλος επεσήμανε στον μεξικανικό Τύπο πως “εδώ και έναν μήνα ο Καστίγιο μου θυμίζει τον Καστίγιο του Ολυμπιακού” και δεν έχει άδικο, αν αναλογιστεί κανείς ότι ο άσος του Άρη είναι αγνώριστος προς το καλύτερο σε σχέση με το προηγούμενο μέρος της φετινής χρονιάς και θυμίζει τον παίκτη για τον οποίο η Σαχτάρ δαπάνησε 15 εκατομμύρια ευρώ για να τον κάνει δικό της…

Διαβάστε και δείτε εδώ το νέο λουκ του Καστίγιο

To Top