ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Η Φορτιτούντο τσεκάρει Αθηναίου!

Η Φορτιτούντο Μπολόνια αναζητά έναν γκαρντ ώστε να ενισχύσει την περιφερειακή γραμμή τους και οι άνθρωποι της ιταλικής ομάδας έχουν στο στόχαστρό τους δύο περιπτώσεις από το ελληνικό πρωτάθλημα!

Η αποχώρηση του Άλεξ Λίτζιον από την Φορτιτούντο Μπολόνια άφησε κενό στην περιφερειακή γραμμή της ιταλικής ομάδας. Οι ιθύνοντες τον σύλλογο έχουν βγει στην αγορά με σκοπό να βρουν περιπτώσεις που μπορούν να δώσουν λύσεις στην ομάδα. Stoiximan.gr: Θα επιστρέψει ως πρώτος ο Άρης στη Superleague;

Από το.. σαφάρι που έχουν κάνει έχουν εντοπιστεί δύο περιπτώσεις παικτών. Σύμφωνα με όσα αναφέρει η ιστοσελίδα bolognabasket οι περιπτώσεις που έχουν ξεχωρίσει είναι αυτές των Νώντα Παπαντωνίου και Γιάννη Αθηναίου.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, μάλιστα, η περίπτωση του Παπαντωνίου δείχνει πιο εφικτή, καθώς ο γκαρντ του ΓΣΛ Φάρου μπορεί να αφήσει τους Θεσσαλούς για να συνεχίσει την καριέρα του στην ιταλική ομάδα. Όσον αφορά τον Αθηναίου τα δεδομένα είναι διαφορετικά, καθώς ο παίκτης έχει συμβόλαιο με τον Άρη και δύσκολα να αποδεσμευτεί από την ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Πηγή: sdna.gr

To Top