ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Μαυροειδής: “Ντέρμπι παρά τα προβλήματα που έχει ο αντίπαλός μας”

Ο Δημήτρης Μαυροειδής έγραψε στο μπλογκ του ότι το παιχνίδι με τον Άρη παραμένει ντέρμπι παρά τα προβλήματα που έχουν οι κίτρινοι.

Το μπλογκ του Μαυροειδή στον ΕΣΑΚΕ: “Επιστρέψαμε από ακόμα ένα δύσκολο ταξίδι στη Σλοβενία, όπου κάναμε το καθήκον μας και πήραμε μία σημαντική νίκη για το Basketball Champions League. Πλέον όλα θα κριθούν στον «τελικό» που έχουμε την Τρίτη με την Μπαϊρόιτ στο ΟΑΚΑ, αλλά και στα αποτελέσματα των άλλων αγώνων του ομίλου μας για να προκριθούμε στην επόμενη φάση. Stoiximan.gr: Θα επιστρέψει ως πρώτος ο Άρης στη Superleague;

Ωστόσο, πρέπει να αφήσουμε για λίγο στην άκρη το Champions League και να δώσουμε όλη την προσοχή μας στον αυριανό αγώνα με τον Άρη. Τα τελευταία χρόνια οι αναμετρήσεις με τον Άρη είναι ντέρμπι και έτσι θα χαρακτήριζα και το αυριανό αγώνα, παρά τα προβλήματα που έχει ο αντίπαλος μας.

Εμείς οφείλουμε να σεβαστούμε τον αντίπαλο μας, όπως κάνουμε σε κάθε αγώνα, αλλά σε καμία περίπτωση να τον αφήσουμε να ελπίζει σε ένα θετικό αποτέλεσμα.

Πρέπει να ακολουθήσουμε κατά γράμμα τις οδηγίες του κόουτς Σάκοτα, να είμαστε το ίδιο σοβαροί, όπως και στις τελευταίες αναμετρήσεις μας και είμαι σίγουρος ότι στο τέλος θα είμαστε αυτοί που θα πανηγυρίσουμε τη νίκη.

Ξέρουμε ότι είναι στο χέρι μας να ανακάμψουμε βαθμολογικά. Πιστεύουμε στις δυνατότητες μας και αυτό θα κάνουμε σε ακόμα ένα σημαντικό ματς που έχουμε μπροστά μας”.

To Top