Η φωτογραφία της… χρονιάς! Ιστορική χειραψία Σκόρδα-Ηλιάδη υπό το βλέμμα του Στεφανίδη (PRESSARIS-photo)

Ο κύβος ερρίφθη. Η γενική συνέλευση της Κοινωνίας Μελών έκλεισε, η αντίστροφη μέτρηση για τις εκλογές της ΠΑΕ Άρης ξεκίνησε και το PRESSARIS σας παρουσιάζει τη φωτογραφία της… χρονιάς!

ίσως για πρώτη φορά στα διοικητικά χρονικά των κίτρινων, οι θεωρητικά (και επί της ουσίας) αντίπαλοι των εκλογών φωτογραφήθηκαν σε μια ιστορική χειραψία. Λάμπρος Σκόρδας και Δημήτρης Ηλιάδης υπό το βλέμμα του προέδρου της ΚΜΑ Πάνου Στεφανίδη, έδωσαν τα χέρια μπροστά στον φακό, σε μια συμβολική φωτογραφία που προφανώς δείχνει τον δρόμο! Κι όλα αυτά πέντε μέρες πριν από τις εκλογές!

Ας μην ξεχνάμε το ξέσπασμα του Αργύρη Αργυριάδη, ο οποίος από το βήμα της συνέλευσης τόνισε ότι είναι ανάγκη να ξεπεράσει ο Άρης την εσωστρέφεια του και να κοιτάξει μπροστά. «Αν θέλετε πραγματικά επενδυτή, φτιάξτε μια επιτροπή σωτηρίας ο Ηλιάδης, ο Σκόρδας και όποιοι άλλοι θέλουν. Όλα τα άλλα, είναι λόγια του αέρα. Δεν υπάρχει άλλη λύση. Δεν υπάρχουν μάγοι και Μεσσίες. Υπάρχουν νούμερα, απαιτήσεις και χρονικά όρια» όπως είπε χαρακτηριστικά!

Επί της ουσίας θέμα να συνταχθούν μαζί οι δυο παράγοντες μοιάζει αδύνατο. Αν και υπήρχε η αίσθηση μετά το τέλος της συνέλευσης, ότι υπάρχει θέμα συνεργασίας των δυο παραγόντων, το περιβάλλον και των δυο υποψηφίων τόνιζε ότι δεν υπάρχει αυτή τη στιγμή τέτοια προοπτική.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι το προσεχές Σάββατο 25 Μαΐου την προεδρία της ΠΑΕ θα διεκδικήσουν οι Δημήτρης Ηλιάδης και Λάμπρος Σκόρδας. Κι όλα αυτά τη στιγμή που ο Αναστάσης Αβάνογλου δεν άνοιξε τα χαρτιά του για το ονόματα των επενδυτών που εκπροσωπεί, ενώ παράλληλα έθεσε και συγκεκριμένες προϋποθέσεις προκειμένου να προχωρήσει το ενδιαφέρον τους.

Μέχρι τότε αξίζει τον κόπο να αποτελέσει η φωτογραφία που παρουσιάζουμε μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση!

To Top