Η φόρμα της Άιντραχτ και τα γκολ της Νάπολι!

Γεμάτο… ματσάρες είναι και την Πέμπτη το κουπόνι! Την τιμητική του σήμερα έχει το Europa League, με τις πρώτες αναμετρήσεις για τους «16» του θεσμού. Εμείς επικεντρωνόμαστε στις καυτές έδρες της Φρανκφούρτης και της Νάπολι και θα πληρωθούμε με γκολ και σημεία.

Άιντραχτ Φρανκφούρτης – Ίντερ

Πάει σαν σίφουνας σε όλες τις διοργανώσεις φέτος η Άιντραχτ. Με το πόδι στο γκάζι, έρχεται από το 3-2 επί της Χόφενχαϊμ και πλέον βρίσκεται μια ανάσα από την τετράδα της Μπουντεσλίγκα. Την ίδια ώρα, για να βρεθεί στους «16» του Europa League, άφησε εκτός συνέχειας τη Σαχτάρ. Από την άλλη, η Ίντερ προσπαθεί να βρει τις ισορροπίες της. Ναι μεν προκρίθηκε επί της Ραπίντ Βιέννης, ακολούθησαν όμως δύο κακά αποτελέσματα στο πρωτάθλημα, με πιο πρόσφατο την ήττα από την Κάλιαρι στη Σαρδηνία. Πάνε με δύο σημαντικές απουσίες στη Φρανκφούρτη οι «νερατζούρι» και θεωρούμε πως έχουν τύχη οι Γερμανοί. Έχουν εξάλλου το μομέντουμ. Πάμε με τον άσο λοιπόν.

Νάπολι – Red Bull Σάλτσμπουργκ

Κάθε ελπίδα για τίτλο έχασε η Νάπολι το περασμένο Σαββατοκύριακο, γνωρίζοντας την ήττα με σκορ 2-1 από τη Γιουβέντους μέσα στο «Σαν Πάολο». Τουλάχιστον παραμένει ζωντανή στην Ευρώπη, εκεί που χρειάστηκε να αποκλείσει τη Ζυρίχη για να φτάσει ως εδώ. Στον αντίποδα, η Σάλτσμπουργκ δεν χρειάστηκε να ανεβάσει ταχύτητα για να επιβληθεί με σκορ 3-0 της Βόλφσμπεργκερ στο πρωτάθλημα. Την ίδια ώρα, στην Ευρώπη οι Αυστριακοί άφησαν με… στιλ εκτός συνέχειας τη Μπριζ και πάνε με τις μηχανές στο φουλ για να επαναλάβουν την περσινή τους επιτυχία. Έχουν βέβαια πάρα πολύ δύσκολο έργο μπροστά τους. Δεδομένης της ποιότητας εκατέρωθεν πάντως, το over 2.5 έχει αξία.

Στο Foxbet.gr εκτός από προγνωστικά για ποδόσφαιρο παίζουν και τα πιο ψαγμένα για στοιχημα μπασκετ

To Top