«Η Χάιντουκ παίρνει τον Διαμαντάκο»

Στην Κροατία για λογαριασμό της Χάιντουκ θα μετακομίσει στο τέλος της αγωνιστικής σεζόν ο Δημήτρης Διαμαντάκος, όπως αναφέρουν χαρακτηριστικά τα ρεπορτάζ στο εξωτερικό.

Συγκεκριμένα, το βράδυ της Δευτέρας υπήρξαν δημοσιεύματα στην Κροατία, που ανέφεραν ότι οι δύο πλευρές έχουν συμφωνήσει σε όλα και ο διεθνής στράικερ θα φορέσει τα χρώματα της Χάιντουκ.

Μάλιστα, η μεταγραφή θα ολοκληρωθεί χωρίς να δώσει χρήματα η κροατική ομάδα στην Ζανκτ Πάουλι, καθώς το στο τέλος της σεζόν ο Ελληνας επιθετικός μένει ελεύθερος. Όπως σημειώνεται στα ρεπορτάζ των Κροατών, η μεταγραφή του θα ανακοινωθεί μετά το πέρας της αγωνιστική σεζόν.

Υπενθυμίζουμε ότι ο Δημήτρης Διαμαντάκος τραυματίστηκε στο χθεσινό ματς της Ζανκτ Πάουλι με την Νυρεμβέργη και αποχώρησε από τον αγωνιστικό χώρο πριν ολοκληρωθεί το πρώτο ημίχρονο.

Τις επόμενες ημέρες ο πρώην επιθετικός του Ολυμπιακού θα υποβληθεί στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις για να διαπιστωθεί το μέγεθος του τραυματισμού και ο χρόνος που θα χρειαστεί να μείνει στα… πιτς.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο Διαμαντάκος φέτος έχει πραγματοποιήσει 16 συμμετοχές, έχοντας 9 γκολ και 2 ασίστ.

To Top