ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Η χάραξη του πρότζεκτ στην ατζέντα της πρώτης συνεδρίασης της τεχνικής ομάδας έργου για το νέο γήπεδο του Άρη

Η χάραξη του πρότζεκτ στην ατζέντα της πρώτης συνεδρίασης της τεχνικής ομάδας έργου για το νέο γήπεδο του Άρη.

Όπως ενημέρωσε η κιτρινόμαυρη ΠΑΕ Πραγματοποιήθηκε, σήμερα, η πρώτη συνεδρίαση της Τεχνικής Ομάδας Έργου για το γήπεδο του Άρη, υπό τον Υφυπουργό Εσωτερικών, αρμόδιο για θέματα Μακεδονίας και Θράκης κ. Σταύρο Καλαφάτη, με σκοπό να χαραχθεί ο οδικός χάρτης για το σύνολο του project.

Κατά τη διάρκεια της σύσκεψης, ο κ. Καλαφάτης τόνισε: “Πρόκειται για ένα σύνθετο και δύσκολο πρότζεκτ, με πολλές διαστάσεις. Πολιτική της κυβέρνησης και του ίδιου του πρωθυπουργού είναι να δουλεύουμε, να παράγουμε και μετά να μιλάμε. Σκοπός μας να ανοίξει, μέσα από το μοντέλο της διπλής ανάπλασης, ο δρόμος για τη δημιουργία του γηπέδου”.

Στη συνεδρίαση, που ήταν υβριδική παρέστησαν δια ζώσης οι Νικόλας Τριμμάτης (αντιπρόεδρος ΠΑΕ Αρης), Χρήστος Γρόλλιος και Γιώργος Μποτζώρης (ΑΣ Αρης), Ιγνάτιος Καϊτεζίδης (δήμαρχος Πυλαίας-Χορτιάτη), Πάρις Μπίλιας (αντιπεριφερειάρχης Υποδομών και Δικτύων), Σωκράτης Δημητριάδης (αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής Θεσσαλονίκης), Νίκος Μήτρου (σύμβουλος Δημάρχου Θεσσαλονίκης), Δημήτρης Σαμαράς (τεχνικός σύμβουλος) και μέσω τηλεδιάσκεψης οι Δημήτρης Οικονόμου (σύμβουλος του πρωθυπουργού), Ευθύμιος Μπακογιάννης (ΓΓ Χωρικού Σχεδιασμού και Αστικού Περιβάλλοντος Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας), Κωνσταντίνος Γιουτίκας (αντιπεριφερειάρχης Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος), Σπύρος Πρωτοψάλτης (διοικητής ΔΥΠΑ-πρώην ΟΑΕΔ), Γιάννα Χορμόβα (υποδιοικήτρια ΔΥΠΑ) και Αιμιλία Σαρματζή (εκπρόσωπος Κεντρικής Μονάδας Κρατικών Ενισχύσεων του Υπουργείου Οικονομικών)”.

To Top