Η… χαρά ενός προστίμου!

Πριν από δύο ημέρες ο Πι Τζέι Τάκερ, πρώην φόργουορντ του Άρη, τιμωρήθηκε με πρόστιμο 5.000 δολαρίων από το ΝΒΑ γιατί έκανε… θέατρο σε έναν αγώνα για δεύτερη φορά. Γιατί όμως το… χάρηκε με την ψυχή του;

Στο επίσημο σάιτ των Φίνιξ Σανς έγινε… θέμα η χαρά του Τάκερ για το συγκεκριμένο πρόστιμο. Ο τζένεραλ μάνατζερ της ομάδας, Ράιαν Μακ Ντόναχ, πήρε τηλέφωνο τον Τάκερ για να τον ενημερώσει για το συγκεκριμένο πρόστιμο τις τελευταίες ώρες πριν το deadline για τις ανταλλαγές στο ΝΒΑ (20/2).

Ο Τάκερ δεν απάντησε αρχικά γιατί έκανε προπόνηση και όταν είδε την κλήση… κιτρίνισε. Πίστεψε ότι θα γινόταν ανταλλαγή από τους Σανς, που μπλέχτηκαν σε πολλά σενάρια ανταλλαγών, αλλά τελικά δεν έκαναν τίποτα. “Είχε κομμένη ανάσα, αυτό κατάλαβα. Όταν κατάλαβα που πήγε το μυαλό του του είπε ότι δεν θα τον κάνουμε ανταλλαγή. Μου απάντησε ‘ευχαριστώ θέε μου, μου αρέσει πολύ εδώ (στο Φίνιξ), ήμουν τόσο νευρικός’”, είπε ο Μακ Ντόναχ, αποκαλύπτοντας τον… κρύο ιδρώτα του Τάκερ.

Ο πρώην παίκτης του Άρη έχει συμβόλαιο με τους Σανς ως το καλοκαίρι, με αποδοχές 884.000 ευρώ και τα πάει περίφημα και στη δεύτερη χρονιά του. Έχει 9,5 πόντους, 6,5 ριμπάουντ και 1,9 ασίστ κατά μέσο όρο αγωνιζόμενος σχεδόν 31 λεπτά σε κάθε παιχνίδι και μάλιστα και στους 53 αγώνες των Σανς φέτος είναι βασικός.

 

To Top