Η χρονιά δεν σταματάει στη Πυλαία, από εκεί… άρχισε!

Η χρονιά δεν μπορεί και δεν πρέπει να τελειώσει στις δύο σερί νίκες επί του ΠΑΟΚ. Ο Δημήτρης Πρίφτης από χθες έθεσε το πλαίσιο στο οποίο πρέπει να κινηθεί ο Άρης ώστε να διαχειριστεί σωστά την απολύτως λογική ευφορία.

Τώρα είναι που απαιτούνται χαμηλοί τόνοι, ταπεινότητα και ακόμα περισσότερη δουλειά στο γήπεδο. Ο Άρης μετά από 15 αγωνιστικές και πλέον 11 στροφές πριν το τέλος της κανονικής διάρκειας βρίσκεται σε ένα σχεδόν ιδανικό σημείο. Είναι τέταρτος έχοντας δύο βαθμούς διαφορά από την πέμπτη ΑΕΚ και μόλις έναν βαθμό από τον τρίτο ΠΑΟΚ. Την ΑΕΚ την έχει κερδίσει με 11 πόντους και θα παίξει στο ΟΑΚΑ, τον ΠΑΟΚ τον έχει κερδίσει δύο φορές. Με τον ΠΑΟΚ έχει την ισοβαθμία με την ΑΕΚ είναι φαβορί να την αποκτήσει. Το πρωτάθλημα δείχνει πως αυτές οι τρεις ομάδες θα παλέψουν για τις θέσεις 3-5 και οι κίτρινοι σήμερα έχουν το μομέντουμ αλλά και τα αποτελέσματα.

Για να παραμείνουν σε αυτή τη θέση πρέπει να διατηρήσουν ανέπαφη την έδρα τους και να κερδίσουν όσα περισσότερα παιχνίδια μπορούν μακριά από το Παλέ. Στην πιο δύσκολη αποστολή τους τα πήγαν άριστα και έφυγαν χθες με το “διπλό”. Ακολουθεί μια από τις πιο δύσκολες, αυτή μέσα στην Πάτρα με τον Απόλλωνα, γι’ αυτό και είναι βέβαιο ότι οι τόνοι θα πέσουν από αύριο…

To Top