Η… χρυσή Λίμα (video)

Τις εντυπώσεις κατάφερε να κλέψει ξανά η Φερνάντα Λίμα στο Γκαλά της FIFA για την «Χρυσή Μπάλα».

Ποιος μπορούσε να ξεχάσει το περπάτημα της Φερνάντα Λίμα που έκανε το δάπεδο στο «Κόστα Ντο Σαΐπι» στην Μπαΐα, όπου φιλοξενήθηκε η κλήρωση για το Μουντιάλ της Βραζιλίας, να τρίζει.

Ελάχιστοι ήταν εκείνοι που αντιστάθηκαν και δεν πρόσεξαν το αβυσσαλέο στήθος της 36χρονης παρουσιάστριας, μοντέλου και ηθοποιού, την ώρα που έβγαιναν μία-μία οι ομάδες για το Παγκόσμιο Κύπελλο και σχηματίζονταν οι όμιλοι της διοργάνωσης.

Η Βραζιλιάνα επέστρεψε στο χθεσινό Γκαλά της FIFA για την απονομή της «Χρυσής Μπάλας», περισσότερο κομψή από την πρώτη της τηλεοπτική – παγκόσμια εμφάνιση, φορώντας ένα πράσινο φόρεμα, κλέβοντας την παράσταση από τους πρωταγωνιστές των γηπέδων και την Ιρίνα Σάικ να έχει τα μάτια της… δεκατέσσερα στον Κριστιάνο Ρονάλντο μήπως πάει αλλού το βλέμμα του.

Μάλιστα, πριν την εκδήλωση για την ανάδειξη του καλύτερου ποδοσφαιριστή για το 2013 βγήκε στους δρόμους της Ζυρίχης, μαζί με τον Ρουντ Γκούλιτ για τις ανάγκες φωτογράφισης και όχι με τον άντρα της, με τον οποίο είχαν παρουσιάσει την κλήρωση πριν από μερικούς μήνες.

Όπως είναι φυσικό, η μητέρα δύο αγοριών τράβηξε την προσοχή των περαστικών και λίγη ώρα αργότερα στην αίθουσα, όπου έγινε η απονομή του βραβείου, κατάφερε ξανά να τραβήξει όλα τα (ανδρικά) βλέμματα πάνω της.

Αυτό είναι το βίντεο που ετοίμασε το sport-fm.gr

To Top