“Με τους Ντεσπέιν-Ντάμποβιτς κόντρα στην Λαμία” – Αρμενάκης: “Ανεβαίνει το επίπεδο”!

Μια γροθιά οι παίκτες του Αρη ξεκίνησαν την προετοιμασία τους για την αναμέτρηση του Σαββάτου (18/01, 20.30) απέναντι στη Λαμία.

Όπως σημειώνει το δελτίο Τύπου του ΑΣ Άρης: “Ο αγώνας της προηγούμενης αγωνιστικής στην Αλεξανδρούπολη άφησε μια γλυκόπικρη γεύση στην ομάδα, καθώς όλοι γνωρίζουν ότι μπορούσαν να φύγουν με το διπλό από την πόλη του Έβρου. Ο αγώνας με τον Εθνικό πλέον έχει περάσει στην ιστορία, οι εμφανίσεις όμως των παικτών τις τελευταίες πέντε αγωνιστικές μόνο αισιοδοξία γεμίζουν για το μέλλον.

Η ομάδα μπορεί μέχρι τώρα να αγωνιζόταν χωρίς ξένο, μετά τη λύση της συνεργασίας με το Ρόλιτς,  οι Έλληνες όμως που απαρτίζουν το τμήμα μόνο τυχαίοι δεν είναι… Παίκτες με ταλέντο, ψυχή, πάθος και θέληση για επιτυχία, απέδειξαν ότι είναι ικανοί για μεγάλα πράγματα.

Με την προσθήκη, από τον αγώνα του Σαββάτου, των Ντεσπέιν –  Ντάμποβιτς ο ΑΡΗΣ είναι ικανός να φτάσει πολύ ψηλά. Οι δύο ξένοι, ισάξιοι των Ελλήνων παικτών ήρθαν για… να δέσουν το γλυκό και η διακοπή του πρωταθλήματος κατά την εορταστική περίοδο ήταν πρώτης τάξεως ευκαιρία για το Σπύρο Φίνο προκειμένου να μοντάρει την ομάδα. Πλέον μπαίνουν οι τελευταίες πινελιές και όπως από την Παρασκευή έχει ανακοινωθεί, ο ΑΡΗΣ θα παραταχτεί πλήρης στον αγώνα με τη Λαμία.

Αναφερόμενος στους δύο ξένους, ένας από τους κορυφαίους παίκτες του ΑΡΗ τη φετινή σεζόν, ο Απόστολος Αρμενάκης είπε: «Είναι δύο επιπλέον καλοί παίκτες και είναι επακόλουθο να ανεβαίνει το επίπεδο της προπόνησης και ελπίζουμε της ομάδας αγωνιστικά και στα παιχνίδια. Το κλίμα μεταξύ των παικτών είναι εξαιρετικό».

Όσον αφορά την αναμέτρηση που ακολουθεί ο παίκτης των «κιτρινόμαυρων» επεσήμανε: «Παίζουμε στην έδρα μας με τη Λαμία και θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό και αν μπορούμε να πάρουμε και μία καθαρή νίκη. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι από την αρχή της αναμέτρησης. Αν μάλιστα ο προπονητής επιλέξει να αγωνιστούν κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού και οι νέοι παίκτες τότε θα πρέπει να είμαστε διπλά προσεχτικοί γιατί θα είναι το πρώτο επίσημο παιχνίδι τους με την ομάδα».

To Top