ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Η ψυχολογική κατάσταση Ροζ, Τζέγκο και η προετοιμασία τους για την… Αυστρία

Δυο από τους βασικούς ποδοσφαιριστές του περσινού Άρη που ξεκίνησαν με τραυματισμό την νέα σεζόν, ο Λίντσεϊ Ροζ και ο Τζέιμς Τζέγκο ετοιμάζονται για την… Αυστρία. Αυτό δείχνει και η χθεσινή ομιλία που είχαν με τον προπονητή του Άρη, Άκη Μάντζιο.

Ο Έλληνας τεχνικός θέλησε να ενημερωθεί από τους ίδιους πως αισθάνονται κι αν πιστεύουν οι ίδιοι ότι είναι έτοιμοι για να μπουν στις προπονήσεις. Ήταν μια σκιαγράφηση της ψυχολογικής κατάστασης τους, ενόψει της συνέχειας.

Όπως αναφέραμε και χθες οι ενδείξεις δείχνουν ότι το πιθανότερο είναι να μην τους δούμε να προπονούνται με τους συμπαίκτες του στα 3-5 Πηγάδια, με τον Ροζ να έχει περισσότερες πιθανότητες να είναι σε κάποιες προπονήσεις, χωρίς να ισχύει το ίδιο για τον Τζέγκο.

Οι δυο ποδοσφαιριστές των κιτρινόμαυρων βάζουν τα… δυνατά τους για την Αυστρία ώστε να προπονούνται σε πιο ανεβασμένους ρυθμούς με την ομάδα.

Βέβαια, βάσει του τραυματισμού που είχε ο Τζέγκο είναι αδύνατο να τον δούμε να παίζει στα φιλικά που είναι προγραμματισμένα να γίνουν στην Αυστρία. Αντίθετα για τον Ροζ οι πιθανότητες είναι περισσότερες και δεν αποκλείεται να τον δούμε να παίρνει κάποια λεπτά συμμετοχής στα τρία φιλικά που θα δώσει ο η κιτρινόμαυρη ομάδα.

To Top