ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Το άλλο “πρόσωπο” εντός κι εκτός αγωνιστικού χώρου του Μήτρογλου γεμίζει αισιοδοξία

Μετά από παρουσία πέντε ημερών στα 3-5 Πηγάδια, με την προετοιμασία των κιτρινόμαυρων να συνεχίζεται σε εντατικούς ρυθμούς, είναι γεγονός ότι στο “ημερολόγιο” της δουλειάς που γίνεται στο βουνό, καταγράφεται το άλλο “πρόσωπο” του Κώστα Μήτρογλου.

Αποστολή στα 3-5 Πηγάδια-Ειδική συνεργασία: Δημήτρης Οσσανλής

Ο 33χρονος επιθετικός παρουσιάζει μια διαφορετική εικόνα εκτός κι εκτός αγωνιστικού χώρου που προκαλεί μόνο αισιοδοξία, όσο κι αν είναι ακόμη νωρίς για να ειπωθεί κάτι με βεβαιότητα. Όμως υπάρχει μια πραγματικότητα: ο Μήτρογλου παρουσιάζεται με μεγαλύτερη διάθεση σε όλο το αγωνιστικό πρόγραμμα, δείχνει μεγάλη θέληση να διεκδικήσει μέσα στο γήπεδο και να “χτίσει” ένα αγωνιστικό προφίλ αντάξιο του ονόματος του.

Μια εικόνα που σίγουρα ικανοποιεί τον Άκη Μάντζιο, αν και επαναλαμβάνουμε ότι είναι νωρίς για να βγει ένα ξεκάθαρο συμπέρασμα. Εκείνο που σίγουρα ενισχύει την καλή εικόνα του έμπειρου φορ, είναι και η διάθεσή του μέσα στα “αποδυτήρια”, οι σχέσεις του με τους υπόλοιπους συμπαίκτες, την στιγμή που η περσινή αντίστοιχη εικόνα δεν ήταν η ανάλογη.

Από τα οικογενειακά διπλά έχει δημιουργηθεί μια καλή χημεία με τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές και ειδικότερα με τους Δεληζήση, Μάνο, Μπεναλουάν, Σιαμπάνη, κάτι δείχνει ότι ο Μήτρογλου μπαίνει για τα καλά στο… κλίμα του Άρη, με ωφελημένες και τις δυο πλευρές (ομάδα, παίκτης), εφόσον συνεχιστούν έτσι τα πράγματα.

To Top