ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η ωριμότητα του κόσμου του Άρη στις προκλήσεις και το “θάψιμο” των χειρονομιών Χατζηγιοβάνη (video)

Ο μηχανισμός προπαγάνδας έστησε από την ώρα ακόμη του αγώνα Άρης-Παναθηναϊκός ένα κωμικοτραγικό γαϊτανάκι στην πλάτη των κιτρινόμαυρων με αφορμή το αμφισβητούμενο δεύτερο πέναλτι που έδειξε ο κακός διαιτητής Τζοβάρας.

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες & Κόρνερ σε κάθε αγώνα του Άρη

Ο ρέφερι από την Φθιώτιδα έκλεισε τα μάτια στην αποβολή του Μακέντα, στην αποβολή του προκλητικού σε όλο το παιχνίδι (κι ενώ είχε κίτρινη κάρτα) Ινσούα, έδωσε ανύπαρκτο πέναλτι στην βουτιά του Μπουζούκη, ενώ ανέχθηκε τις συνεχείς διαμαρτυρίες των ποδοσφαιριστών του Παναθηναϊκού, οι οποίοι έτσι “εκβίαζαν” κάθε απόφασή του… (και στο τέλος… δικαιώθηκαν).

Μια από τις φάσεις που επίσης “θάφτηκε” από τον γνωστό μηχανισμό που σχολιάζει αλά καρτ κι ανάλογα με τα συμφέροντα του “μεγάλου αφεντικού”, ήταν σχετική με τις προκλητικές χειρονομίες στον πανηγυρισμό του γκολ της ισοφάρισης από τον Χατζηγιοβάννη. Ο νεαρός ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού κατευθύνθηκε προς την θύρα 2 και ξεπέρασε τα όρια, κάνοντας αλλεπάλληλες προκλητικές χειρονομίες προς την κερκίδα και τον κόσμο, οι οποίες βέβαια τιμωρήθηκαν με κίτρινη κάρτα από τον Τζοβάρα.

Ευτυχώς ο κόσμος του Άρη επέδειξε μεγάλη ψυχραιμία και ωριμότητα και δεν έκανε το παραμικρό που θα έβαζε σε κίνδυνο την ομάδα.

Τα ερωτήματα είναι δυο:

Α. Θα επέμβει ο εισαγγελέας όπως έγινε και σε άλλους ανάλογους προκλητικούς πανηγυρισμούς π.χ. Μιραλάς, Πασχαλάκη;

Β. Θα αναδειχθεί το θέμα από τα “παπαγαλάκια” του μηχανισμού προπαγάνδας;

Δείτε το βίντεο:

To Top