Ο “γκάνγκστερ”, οι απονομές και το μεγάλο ευχαριστώ (photos)

Το φάιναλ φορ του κυπέλλου μπάσκετ με αμαξίδιο που διοργάνωσε ο Άρης στο Αλεξάνδρειο πέρασε (με επιτυχία) στην ιστορία και η κιτρινόμαυρη αναφέρθηκε σε αυτό, σε ένα σύντομο απολογισμό, υπογραμμίζοντας την παρουσία του Νίκου Γκάλη, τις απονομές και απευθύνοντας ένα μεγάλο ευχαριστώ.

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες & Κόρνερ σε κάθε αγώνα του Άρη

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά:

“Με τον ομορφότερο τρόπο έκλεισε το Final Four του 20ου Κυπέλλου Μπάσκετ με Αγωνιστικό Αμαξίδιο . Με τις καθιερωμένες βραβεύσεις όλων των συντελεστών της διοργάνωσης , τις απονομές των μεταλλίων αλλά και την απονομή του Κυπέλλου στον Μεγάλο Νικητή Άτλαντα , ολοκληρώθηκε το τριήμερο του ομολογουμένως πιο επιτυχημένου Final Four Κυπέλλου στην Ελλάδα .

Ξεχωριστά βραβεύτηκαν ο Νίκος Γκάλης για την συνεισφορά του στον Ελληνικό Αθλητισμό αλλά και ο Χάρης Παπαγεωργίου για την καθολική και πολύπλευρη προσωπικότητα του .

Οι παρουσίες ήταν πολλές και πολυποίκιλες σε αυτήν την διοργάνωση . Ενδεικτικά αναφέρουμε την παρουσία του τμήματος κολύμβησης του Α.Σ. Άρη το οποίο παρέσυρε και το τμήμα κολύμβησης του Ερυθρού Αστέρα Βελιγραδίου . Σας ευχαριστούμε θερμά για την παρουσία σας .

Εις το επανιδείν …”

 

To Top