ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η ύστατη προσπάθεια του Άρη για Σαντίκου και η… υπέρβαση

Η απόφαση της Λεβάντε να αφήσει τον Αρμάντο Σαντίκου ελεύθερο, έδωσε στον Άρη μία καλή ευκαιρία, να επιχειρήσει μία ακόμα προσπάθεια, με περισσότερες πιθανότητες αυτή τη φορά, για την απόκτηση του Αλβανού φορ.

Αποστολή στα 3-5 Πηγάδια: Νίκος Οικονόμου

Ο Θοδωρής Καρυπίδης συνηθίζει κάθε καλοκαίρι να αναλαμβάνει… επ΄ώμου μία περίπτωση που έχει πάντα ιδιαιτερότητες και συνήθως απαιτεί κάποια οικονομική υπέρβαση. Όπως για παράδειγμα πέρσι, με τον Μπράουν Ιντέγε.

Ο ισχυρός άνδρας του ποδοσφαιρικού Άρη, σε επικοινωνία του με τον Άγγελο Χαριστέα, μετέφερε πως θα αναλάβει τις συζητήσεις με τον ποδοσφαιριστή, προκειμένου να διαπραγματευτεί απευθείας μαζί του το οικονομικό σκέλος της πρότασης που θα του κατατεθεί.

Οι δυσκολίες δεδομένες, καθώς από τη στιγμή που ο 29χρονος φορ εξασφάλισε την ελευθέρας του, έχει την άνεση να βρει τον καλύτερο δυνατό συμβόλαιο, που να τον καλύπτει οικονομικά, ενώ είναι βέβαιο πως οι “μνηστήρες” θα αυξηθούν. Ήδη, Μαγιόρκα, Λας Πάλμας, Τενερίφη και Μάλαγα έδειξαν έντονο ενδιαφέρον. Σε αυτές ας προστεθούν και οι ομάδες εκτός Ισπανίας, όπως ο Άρης, αλλά και ο… Παναθηναϊκός που από χθες φημολογείται έντονα πως υπό προϋποθέσεις ίσως ενδιαφέρει.

Η ενδεχόμενη απόκτηση του Αρμάντο Σαντίκου θα είναι μία οικονομική υπέρβαση από πλευράς Καρυπίδη, καθώς το κασέ του είναι αρκετά υψηλότερο, απ΄ότι για παράδειγμα του Κριστιάν Λόπεζ που το τελευταίο διάστημα είχε γίνει νο1 προτεραιότητα για τον Άρη, από τη στιγμή που ήταν “άκαρπες” οι πρώτες προσπάθειες για τον Σαντίκου.

To Top