ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Η ώρα της επιστροφής και των λύσεων για τον Μποχωρίδη

Ο Λευτέρης Μποχωρίδης καλείται να βγει μπροστά και να δώσει τις λύσεις που χρειάζεται ο Άρης, με τον Ρομπέρτο Γκάλινατ να έχει τεθεί νοκ άουτ για τουλάχιστον δύο μήνες.

Μετά από απουσία τεσσάρων αγώνων (ΑΕΚ, Μπουργκ, Κολοσσό και Ουλμ) ο 29χρονος γκαρντ επιστρέφει στην αγωνιστική δράση και οι κιτρινόμαυροι περιμένουν απ’ αυτόν να δείξει την ποιότητα, που διαθέτει, μέχρι να αποκτηθεί ο αντικαταστάτης του Αμερικανού παίκτη και να αυξηθούν οι επιλογές για τον Καστρίτη στις θέσεις των γκαρντ.

Η απουσία του Γκάλινατ θα γίνει προσπάθεια να καλυφθεί με ομαδική προσπάθεια, γιατί δεν είναι εύκολο να αναπληρωθούν οι 15,3 πόντοι, που σημείωνε ο μεγάλος άτυχος μέχρι τώρα στη σεζόν για τον Άρη. Μαζί με τον Βασίλη Τολιόπουλο ήταν οι δύο βασικοί επιθετικοί εκφραστές της ομάδας, κουβαλώντας την στις περισσότερες αναμετρήσεις, σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Ο Μποχωρίδης πετυχαίνει μέχρι τώρα 7,4 πόντους και μαζεύει 3,8 ριμπάουντ, σε 13 ματς, παίζοντας 25:34, ανά παιχνίδι. Είναι βέβαιο ότι θα έχει από δω και πέρα περισσότερες ευθύνες και θα πρέπει να θυμηθεί τον παίκτη της προηγούμενης θητείας του στον Άρη.

To Top