Η ώρα του εισαγγελέα για την επίθεση!

Ο Άρης δεν έπαιξε σε… εκκλησία, όπως εντέχνως παρουσιάστηκε για μια ακόμη φορά. Η επίσημη ΠΑΕ ΠΑΟΚ πρόσφερε την αυτονόητη φιλοξενία, που επιβάλλουν οι ποδοσφαιρικές κανόνες των επαγγελματικών κλαμπ σε όλον τον πλανήτη, αλλά…

Η  επίθεση που έγινε στον πάγκο του Άρη μετά το τέλος του αγώνα με στόχο και τον Γιάννη Γιαννιώτα, είχε ως αποτέλεσμα και τον τραυματισμό του βοηθού τερματοφυλάκων, Αντώνη Λεπιτσά… Αυτό είναι ένα γεγονός, νέος κρίκος στην αλυσίδα τω όσων έχουν και σε άλλα παιχνίδια στην Τούμπα, όπως π.χ. με Ατρόμητο και Ολυμπιακό.

Η αλήθεια είναι ότι ο Τάσος Σιδηρόπουλος, ο διαιτητής του αγώνα δεν έγραψε τίποτα. Προφανώς δεν είδε τίποτα, μια και εντοπίζεται πλέον πρόβλημα… όρασης, αφού δεν είδε ούτε τις κόκκινες των Τσιρίλο, Κρέσιτς, Γκαρσία στο παιχνίδι.

Ο παρατηρητής του αγώνα, έγραψε πάντως κάποια πράγματα, όπως σας ενημέρωσε το PRESSARIS. Έγραψε για… λάκτισμα, όχι ποδοσφαιριστή, αλλά οπαδού! Από κει και πέρα, και με δεδομένο, ότι στο γήπεδο βρέθηκαν δυο εισαγγελείς περιμένουμε όλοι να κάνουν το καθήκον τους, όντας εντεταλμένοι λειτουργοί της πολιτείας.

Σύμφωνα, με πληροφορίες, ο ένας εκ των δύο ποδοσφαιρικών εισαγγελέων, ο κ. Κωνσταντίνου, που βρισκόταν στον αγωνιστικό χώρο είδε το επεισόδιο της επίθεσης στην ομάδα του Άρη και όπως… φέρεται να εξομολογήθηκε μετά το τέλος του αγώνα το επισήμανε με χαρακτηριστικό τρόπο. Περιμένουμε, λοιπόν, να λειτουργήσει ανάλογα και να δρομολογήσει τις κατάλληλες ενέργειες. Όπως επιβάλλει το καθήκον του!

 

 Ξεκίνα τώρα με Bonus 125 € από την expekt.com!

To Top