ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Η ώρα του εισαγγελέα! Οι σοκαριστικές καταγγελίες του Άρη μονόδρομος για να τιμωρηθούν τα αίσχη της διαπλοκής!

Η ώρα του εισαγγελέα! Οι σοκαριστικές καταγγελίες του Άρη μονόδρομος για να τιμωρηθούν τα αίσχη της διαπλοκής! Στο ίδιο έργο θεατές. «Τέρατα και σημεία» σε βάρος των μελών της αποστολής του κατάγγειλε από το ημίχρονο ο Άρης, ονοματίζοντας για πρώτη φορά σε επίσημη ανακοίνωση στο σάιτ της ΠΑΕ ως πρωταγωνιστή τον ίδιο τον Δημήτρη Μελισσανίδη, την ώρα που υπάρχουν μαρτυρίες για οκτώ… εύσωμους συνοδούς!

Είχαν προηγηθεί τα… αίσχη στις 4 Μαρτίου του 2020 με την ωμή αλλοίωση του ημιτελικού αγώνα ΑΕΚ-Άρης, πέρασε ένα διάστημα με κλειστά γήπεδα και η ιστορία επαναλαμβάνεται! Ο «οικοδεσπότης» της βραδιάς στο ΟΑΚΑ κατηγορείται ευθέως ότι ο ίδιος και η φρουρά του επιτέθηκαν στην αποστολή και στους ανθρώπους του Άρη στο χώρο των αποδυτηρίων, άσκησαν ευθέως φυσική και φραστική βία και παρά την φαιδρή “απάντηση” της ΑΕΚ, η ουσία είναι μια: αίσχη από την “εξυγίανση” και ωμή αλλοίωση ενός αποτελέσματος!

Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Άρης, ο Θόδωρος Καρυπίδης για πρώτη φορά στα ποδοσφαιρικά χρονικά, καταγγέλλει πως μετά το τέλος του αγώνα όταν τηλεφώνησε στο αφεντικό της ΑΕΚ για να διαμαρτυρηθεί για την συμπεριφορά του αντιμετωπίστηκε με ύβρεις και απειλές.

Νομικοί κύκλοι είναι ξεκάθαροι ότι το γεγονός αποτελεί περίπτωση που εμπίπτει στο άρθρο 19 του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ, καθώς είναι απειλές κατά αξιωματούχου ομάδας.

Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένονται τα όσα έχουν να πουν για τις καταγγελίες του Άρη τα εντεταλμένα ποδοσφαιρικά και κρατικά όργανα, δηλαδή ο παρατηρητής του αγώνα και η αστυνομία, τα γεγονότα είναι ισχυρά, δεν έχουν διαψευσθεί, άρα λογικά θα πρέπει να έχουν αποτυπωθεί στις εκθέσεις, τόσο του παρατηρητή που διόρισε η Λίγκα, όσο και του επικεφαλής της αστυνομικής δύναμης.

Περιμένουμε λοιπόν, την επέμβαση της δικαιοσύνης και του αθλητικού εισαγγελέα, την ώρα που ο Άρης ακόμη “κουβαλάει” τον… σταυρό των -6 βαθμών για μια υπόθεση στην οποία δεν έχει την παραμικρή ευθύνη.

Για την ιστορία στο ίδιο γήπεδο και στα ίδια αποδυτήρια τον Μάρτιο του 2020 σε ματς Κυπέλλου ο ίδιος παράγοντας της ΑΕΚ, ο Δημήτρης Μελισσανίδης είχε καταγγελθεί από τον Πορτογάλο βοηθό διαιτητή του αγώνα πως του επιτέθηκε, τον εξύβρισε και του… εξέτασε τα γεννητικά του όργανα.

Τότε, μάλιστα, για να συνεχιστεί ο αγώνας στο δεύτερο ημίχρονο είχε μεσολαβήσει ο τότε πρόεδρος της ΚΕΔ, ο Περέϊρα της… εξυγίανσης που ζήτησε από τους συμπατριώτες του «να ξεχάσουν» το επεισόδιο και να βγουν στο δεύτερο ημίχρονο στο γήπεδο, για να τελειώσει ο αγώνας.

Ο Μελισσανίδης είχε τιμωρηθεί για εκείνη την αποδεδειγμένη ενέργεια του με εξάμηνη απαγόρευση εισόδου στο γήπεδο. Ποινή που τον ακολούθησε και στον Τελικό Αγώνα του Κυπέλλου στο Βόλο.

Περιμένουμε με μεγάλο ενδιαφέρον την επέμβαση του εισαγγελέα!

To Top