ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Ο Γιάννης Νάκος στο PRESSARIS: Ο Άρης δεν λυγίζει! Οι εξυγιαντές “παίζουν τα ρέστα” τους με απειλές, χειρουργεία και τηλεφωνήματα!

Μια ακόμη  ποδοσφαιρική αλητεία, ένα απίστευτο σόου χειρουργικής αφαίρεσης βαθμών και υποβάθμισης του ήδη χαμηλού επιπέδου της Super League, ήταν ο αγώνας ΑΕΚ-ΑΡΗΣ.

Γράφει ο Γιάννης Νάκος

Είναι από τα λίγα παιχνίδια μέσα σε μια ποδοσφαιρική χρονιά που γνωρίζεις ότι θα σε «πάνε καροτσάκι» αλλά πάντοτε ο φίλαθλος του ΑΡΗ έχει στο πίσω μέρος του μυαλού του ότι θα συμβεί κάτι και όλα θα πάνε κατ’ευχήν, όχι υπέρ μας. Ποτέ δεν ζητήσαμε πράγματα που δεν μας ανήκουν εντός αγωνιστικού χώρου, αλλά τουλάχιστον σιγοκαίει σε κάθε αγωνιστική μέσα μας εκείνο το παράπονο της 50-50 ποδοσφαιρικής δικαιοσύνης!

Το χθεσινό χειρουργείο ένα ακόμη για την ομάδα του ΑΡΗ φανέρωσε δύο πράγματα. Πρώτον ότι η ομάδα βρίσκεται απελπιστικά μόνη της σε εξω-αγωνιστικό επίπεδο και δεύτερον ότι έφτασε η στιγμή να «τα πούμε και στα Δικαστήρια» με τα ξαδερφάκια και πιστούς συμμάχους των εκ’ Λαμπράκης ορμώμενων, γνήσιων και αυτών εξυγιαντών της Θεσσαλονίκης.

Μήπως εκεί στην ΑΕΚ θα πρέπει να κοιτάξουν τους εαυτούς τους στον καθρέφτη και να αφήσουν πίσω τους τα γκανγκστερικά πρότυπα ταινιών τύπου Αλ Πατσίνο; Κύριε Μεσσιλανίδη εάν ισχύουν όσα σας κατηγορεί η ΠΑΕ ΑΡΗΣ οφείλεται να ξεκαθαρίσετε την θέση σας. Δεν σας βλέπω όμως να σας πνίγει το δίκιο όπως τότε που παίρνατε τηλέφωνο σε τηλεοπτικές εκπομπές και αποκαλούσατε με χαρακτηρισμούς που δεν αρμόζει να αναφέρω τους τηλεοπτικά παρευρισκόμενους. Μήπως τελικά δεν νιώθετε και τόσο αδικημένος;

Έχοντας επίγνωση του τί αναφέρω δημοσίως και σε συνδυασμό με την έλλειψη ελεύθερης δημοσιογραφικής ενημέρωσης στη Αθήνα (στο αθλητικό κομμάτι), δεν φοβάμαι να δηλώσω με ονοματεπώνυμο και δημοσίως, ότι διαιτητές όπως οι χθεσινοί και οι πιέσεις στον αρμόδιο υπεύθυνο για μη ορισμό ξένου διαιτητή είναι κάτι επαίσχυντο, εμετικό και σε καμία περίπτωση δεν προάγει το θέαμα και την αύξηση αθλητικού ενδιαφέροντος σε ένα ήδη υποβαθμισμένο ελληνικό πρωτάθλημα!

Με ξένο διαιτητή, αλλά και με διαφορετικό (Απίστευτο! Ακόμη και ο Τάσος Κάκος στο OPEN δήλωσε ότι ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΠΕΝΑΛΤΙ) μακροβούτια τύπου Μάνταλου, αλλά και δεύτερες κίτρινες κάρτες τύπου Ρότα (Ας μαζέψει κάποιος το παιδί. Δεν γίνεται να δηλώνει δημόσια την επικοινωνία 4ου- με τον προπονητή του για να βγει αλλαγή) δεν θα υπήρχαν καν ως θέμα συζήτησης!

Όπως καταλάβατε σήμερα δεν θα αναφερθώ στο αγωνιστικό σκέλος. Εκεί η ομάδα στάθηκε αξιοπρεπέστατα και το πάθος και οι αλλαγές έδειξαν μια αντίδραση και έναν σφυγμό στο χειρουργείο της ομάδας μας. Ούτε για συστήματα θα μιλήσω, ούτε για τον Άκη Μάντζιο και όποιες σκέψεις έχω για όσα έγιναν στις τέσσερες γραμμές του γηπέδου.

Όλα αυτά θα είχαν σημασία, εάν η διαιτησία δεν αφαιρούσε συστηματικά βαθμούς από την ομάδα, και εάν ο ΑΡΗΣ δεν έδειχνε αγωνιστικό πλάνο, έστω και λανθασμένο. Τίποτα από αυτά τα δύο δεν ισχύει καθώς και οι αφαιρέσεις βαθμών συνεχίζονται και η ομάδα έδειξε και σήμερα ότι ξύπνησε από το ισχυρά χαστούκια των προηγούμενων κακών αποτελεσμάτων.

Ως ΑΡΗΣ προχωράμε μπροστά. Δεν υπάρχει άλλη επιλογή. Μόνο να συνεχίσουμε τη ν προσπάθεια με καλύτερες βάσεις και πιο γερό στομάχι.

Θα συνεχίσουν τα χειρουργεία, θα συνεχίσουν οι αδικίες και τα τηλεφωνήματα.

Εμείς σας περιμένουμε στο Χαρίλαου. Εκεί ο 12ος παίκτης είμαστε ΕΜΕΙΣ!

 

 

 

 

To Top