ΑΠΟΨΕΙΣ

Στο “χειρουργείο” της εξυγίανσης και στην… πλαστογραφία “απαντάς” μόνο με στήριξη στον Άρη!

Για το παιχνίδι με την ΑΕΚ τι να πούμε; Τι να αναλύσουμε; Ότι υπήρχε ένα… πέπλο κατά του Άρη πριν καν αρχίσει; Να το παίξουμε τόσο… έξυπνοι; Το πράγμα φώναζε.

Από τον ορισμό του Διαμαντόπουλου το έργο ήταν ορατό. Το καταγράψαμε, το περιμέναμε, είχαμε μια ελπίδα μήπως (βρε μπας και…) διαψευστούμε.

Η ταινία ήταν μικρού μήκους και βραβευμένη με κορυφαίες σκηνές:

Α. Κόκκινη απευθείας στον Ρότα για το δολοφονικό μαρκάρισμα στον Εντιαγέ.  Πώς όμως να αφήσει ο εντολοδόχος την ΑΕΚ με δέκα παίκτες από το πρώτο 10λεπτο;

Β. Το πιο… πέτσινο πέναλτι της αγωνιστικής και σίγουρα της μέχρι τώρα σεζόν. Τρίζουν τα κόκκαλα των… Οσκαρικών ηθοποιών για τον Μάνταλο. Στεγνό καθάρισμα, σε κοινή… θέα των ανθρώπων που όπως λέει κι ένας φίλος αναγνώστης (ο Κωνσταντίνος) είναι μαριονέτες: Κλάτεμπεργημ Διαμαντόπουλος, Καραντώνης, Ολλανδός “βαρίστας” έπιναν εις υγείαν των κορόιδων.

Η διαπλοκή έκανε χθες επίδειξη ισχύος. Γνωστά αυτά που συμβαίνουν εις βάρος του Άρη. Το θέμα λοιπόν είναι τι πρέπει να κάνει ο Άρης, ο Καρυπίδης, η διοίκηση, όλοι όσοι είναι στον σύλλογο για να σταματήσει ο κύκλος της αδικίας, πέρα από τις όποιες δικαιολογίες, φωνές, κραυγές.

Ο Άρης θα πρέπει να παλέψει πέρα από την όμορφη εικόνα μιας ομάδας που έπαιζε σαν την γάτα με το ποντίκι την ΑΕΚ, να αλλάξει ρόλο στον “ίδιο έργο θεατές”. Να μην είναι το… θύμα και να βρει τους τρόπους να δυναμώσει εκτός γηπέδου.

Οι νόμοι της ποδοσφαιρικά τρικοκοσμικής Ελλάδας αυτός επιβάλλει! Και λυπούμαστε που το καταγράφουμε, δυστυχώς και η πολιτεία, η κυβέρνηση είναι συνένοχη με την ποδοσφαιρική… μπανανία που ζούμε, σώζοντας ομάδες με νυχτερινές (ν)τροπολογίες και μικροπολιτικά αλισβερίσια.

Πραγματικά είναι αξιοπερίεργο το πώς μπορεί να νιώθει ο κόσμος του Άρη… Πού να ξεσπάσει για την αδικία που τον πνίγει σε όλα τα επίπεδα; Είμαστε σίγουροι ότι μόνο η τρέλα γι αυτήν την ιδέα που λέγεται Άρης, κρατάει τον κόσμο, αλλά τελικά: πόσο να αντέξει κανείς όλη αυτή την αδικία δεκαετείς τώρα;

Η απάντηση; 

Στο χθεσινό “χειρουργείο” της διαπλοκής και στην πλαστογραφία “απαντάς” με στήριξη στον Άρη. Ταπεινή μας άποψη είναι ότι ο κόσμος πρέπει να στηρίξει την ομάδα, αποφεύγοντας την άδικη κριτική… Ο Άρης ΤΩΡΑ θέλει στήριξη σε αυτή την ομάδα και σε αυτούς τους παίκτες και το τεχνικό τιμ, γιατί πολύ απλά το αξίζουν… Μόνο ενωμένος και διεκδικητικός ο Άρης μπορεί να έχει τύχη, έχοντας αποδράσει από τα δεσμά της εσωστρέφειας.

ΥΓ1: Όσο για τους… κλεμμένους (ναι κλεμμένους) έξι βαθμούς από την “εξυγίανση” θα πρέπει ΟΛΟΣ Ο ΑΡΗΣ μαζικά να φωνάζει για την επιστροφή τους. 

ΥΓ2: Περιμένουμε (άδικα μάλλον…) την επέμβαση του αθλητικού εισαγγελέα για τις καταγγελίες της ΠΑΕ Άρης. Κάποτε πρέπει να μπει ένα τέλος στην αθλιότητα…

To Top