Η ώρα του μεγάλου ντέρμπι για την Κ-20

Λίγες ώρες χωρίζουν την Κ-20 από το αυριανό ντέρμπι της Λητής εναντίον του ΠΑΟΚ, και άπαντες στο “κίτρινο” στρατόπεδο ελπίζουν σε ένα ακόμη “τρίποντο”, έπειτα από το 9-0 της περασμένης αγωνιστικής επί της Κέρκυρας.

Η αναμέτρηση εναντίον του “Δικέφαλου”, ο οποίος θα είναι και ο τυπικά γηπεδούχος, είναι προγραμματισμένη για τις 11.00 στο γήπεδο του Μακεδονικού Λητής, και το “παρών” στο ματς αναμένεται να δώσουν και αρκετοί φίλαθλοι της ομάδας από το γειτονικό Λαγκαδά.

Το συγκρότημα του Νίκου Πασσιαλή βρίσκεται έναν βαθμό μπροστά στη βαθμολογία, έχοντας συνολικά τέσσερις βαθμούς σε δύο αναμετρήσεις, ενώ ο ΠΑΟΚ έχει παραμείνει στους τρεις.

Αναλυτικά, την 20μελή αποστολή για τον αυριανό αγώνα αποτελούν οι Παπαδόπουλος, Μαντής, Πολυζωίδης  Παπακώστας, Τουλκερίδης, Μπιμπισίδης, Ανδρεάδης,Καρασίμος, Ταυταρίδης, Λεμονής, Ρένια, Κρυστάλλης, Παλιάτσιος, Μπάλιος, Σταυρόπουλος, Μπελούλης, Ζαχαριουδάκης, καθώς και οι επαγγελματίες Αντωνιάδης, Ποζίδης και Καραγιάννης.

Τον αγώνα θα διευθύνει ο Τεβεκέλης Νικόλαος από την Ένωση Μακεδονίας, με βοηθούς τους Νικολαΐδη και Μερκενίδη από τον ίδιο σύνδεσμο.

To Top