Η ώρα του ντέρμπι για την Κ-20

Τον πρώτο της αγώνα για το 2012 δίνει αύριο στο «Κλεάνθης Βικελίδης» (14.00) η Κ-20, υποδεχόμενη τον πρωτοπόρο της βαθμολογίας ΠΑΟΚ, σε εξ αναβολής αναμέτρηση για την 7η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Έπειτα από δύο συνεχόμενες αλλαγές στην ημερομηνία διεξαγωγής του παιχνιδιού, η μεγάλη μέρα για τους «κίτρινους» έφτασε και όλοι στην ομάδα ελπίζουν σε ένα θετικό αποτέλεσμα το οποίο θα τους φέρει ακόμα πιο κοντά στην κορυφή.

Τη δεδομένη στιγμή ο «δικέφαλος» φιγουράρει στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα με 30 βαθμούς σε 13 αναμετρήσεις, ενώ ο Άρης στην πέμπτη με 25 βαθμούς σε 12 ματς . Παναθηναϊκός, Ατρόμητος και Ολυμπιακός μοιράζονται από 28 βαθμούς έκαστος και καταλαμβάνουν αντίστοιχα της θέσης δύο, τρία και τέσσερα, με τους «ερυθρόλευκους» ωστόσο να βρίσκονται σε πλεονεκτικότερη θέση έχοντας αγωνιστεί μόλις 11 φορές στο πρωτάθλημα.

Στη διάθεση του Νίκου Πασσιαλή, ο οποίος βλέπει τον αγώνα αυτό με αρκετή αισιοδοξία και αυτοπεποίθηση, τέθηκαν για μία ακόμα φορά οι επαγγελματίες Γιάννης Αγτζίδης, Μιχάλης Γιαννίτσης, Σάκης Κανούλας και Μπάμπης Οικονομόπουλους που δεν συμπεριλαμβάνονται στα πλάνα των Μιχαλήτσου και Σεμερτζίδη για τα δύο συνεχόμενα παιχνίδια κόντρα στον Ατρόμητο. Ο έμπειρος τεχνικός έχει να αντιμετωπίσει τις απουσίες των διεθνών Παλιάτσιου και Πολιανίδη, που επιστρέφουν αύριο στη Θεσσαλονίκη, ενώ παρελθόν από την ομάδα αποτελεί εδώ και λίγες μέρες ο Χρήστος Ζιγκερίδης, ο οποίος αποχώρησε έπειτα από προσωπική του επιθυμία.

Αναλυτικά η αποστολή για το δεύτερο φετινό παιχνίδι στο «Βικελίδης» (είχε προηγηθεί η νίκη με 1-0 επί του Παναιτωλικού στις 17 Δεκεμβρίου) απαρτίζεται από τους Καράδαη, Παπαδόπουλο, Νταμαρλή, Γιαννίτση, Μπαγκή, Αγτζίδη, Οικονομόπουλο, Τουλκερίδη, Ρένια, Γιώρη, Σουνά, Κουρέλλα, Καραγιάννη, Περήφανο, Λένο, Αντωνιάδη, Γιαννακιτσίδη και Κανούλα.

Την αναμέτρηση θα διευθύνει ο Κωνσταντίνος Γαλατσός από την ΕΠΣ Μακεδονίας, με βοηθούς τους Θανασακούδη και Πατσιά από τον ίδιο σύνδεσμο.

To Top