Η ώρα του Ολυμπιακού για την Κ-20

Μετά την σπουδαία νίκη της περασμένης αγωνιστικής στο Καπανδρίτι κόντρα στην ΑΕΚ (2-3), η Κ-20 με τον Τάσο Θέο αυτή τη φορά στο τιμόνι της, μια και ο Νίκος Πασσιαλής αναμένεται να κοουτσάρει την ανδρική ομάδα στην αναμέτρηση του Κλεάνθης Βικελίδης, επιθυμεί να αποσπάσει ένα ακόμα “τρίποντο” στον αυριανό αγώνα εναντίον του Ολυμπιακού.

Οι “κίτρινοι” υποδέχονται τους Πειραιώτες στις 12.30 στις αθλητικές εγκαταστάσεις “Λώλας” στη Σουρωτή, θέλοντας να διατηρήσουν όχι μόνο το αήττητο στο πρωτάθλημα, αλλά και να τους αφήσουν πίσω στη βαθμολογία, δεδομένου ότι αμφότερες οι ομάδες έχουν από 13 βαθμούς με πέντε αγώνες στο ενεργητικό τους.

Στην διάθεση του Τάσου Θέου τέθηκαν οι Διούδης, Οικονομόπουλος, Γιαννίτσης και Κανούλας από την πρώτη ομάδα, ενώ εκτός έμεινε ο τερματοφύλακας Τάσος Καράδαης, που δεν κατάφερε να ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού του. Οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές που απαρτίζουν την 19μελή αποστολή είναι οι Σινάδος, Γιώρης, Νταμαρλής, Ρένια, Μπαγκής, Τουλκερίδης, Κουρέλλας, Καραγιάννης, Παλιάτσιος, Πολιανίδης, Τσιλόπουλος, Αντωνιάδης, Σουνάς, Λένος και Ζυγκερίδης.

To Top