ΑΠΟΨΕΙΣ

Η ώρα των παικτών του Άρη για (νέες) αποδείξεις έφτασε…

Απέναντι στην Μόλντε έδωσαν τα διαπιστευτήριά τους, όμως δεν αποδείχθηκε αρκετό, καθώς λίγες εβδομάδες αργότερα, ξανά με την πλάτη στον τοίχο καλούνται να αποδείξουν ξανά, την ποιότητά τους και να αναδείξουν τον ποδοσφαιρικό τους εγωισμό…

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με ειδικά στοιχήματα για Σκόρερ, Κάρτες, Κόρνερ σε κάθε αγώνα της Super League!

Το σημερινό ντέρμπι των ποδοσφαιριστών του Άρη είναι καθαρά υπόθεση δική τους! Στον πάγκο δεν υπάρχει πλέον Σάββας Παντελίδης, άρα η ευθύνη για την ανάκαμψη της ομάδας, πέφτει μεγαλύτερη στις πλάτες τους.

Όπως σε μία επιτυχία όλοι έχουν το μερίδιό τους, έτσι και σε μία αποτυχία, άπαντες είναι υπεύθυνοι. Το κακό ξεκίνημα του Άρη στο πρωτάθλημα δεν οφειλόταν μόνο στον Σάββα Παντελίδη -που επέλεξε εξαιτίας αυτού να αποχωρήσει και όχι να δώσει την “μάχη” του για να το ανατρέψει- αλλά και στους παίκτες της ομάδας.

Και νέα “γκέλα” δύσκολα χωρά, ειδικά στο φετινό πρωτάθλημα, που έχει τόσες ιδιαιτερότητες. Τίποτα φυσικά δεν έχει κριθεί, αλλά δύσκολα μπορεί να καλυφθεί το χαμένο έδαφος, όταν θα παιχτούν ακόμα 24 αγωνιστικές κανονικής διάρκειας και στα πλέι οφ κάθε ομάδα θα κουβαλά την βαθμολογία της.

Απέναντι στην Μόλντε, έδωσαν το 100% του εαυτού τους για την ονειρική ανατροπή και έφτασαν μία… ανάσα από αυτήν. Εκεί το κίνητρο, σαφέστατα και ήταν μεγάλο. Από τη μία διότι μιλάμε για μία ευρωπαϊκή διοργάνωση και από την άλλη, διότι προηγήθηκε μία βαριά ήττα, που τους πείσμωσε. Συν τις άλλοις φυσικά, αντίκρισαν κι ένα γήπεδο… καμίνι, που πίστευε σε αυτούς και στην ανατροπή.

Εκεί έδειξαν πως αποτελούν μέλη μίας ομάδας με μεγάλες δυνατότητες. Δεν είναι υπερβολή να πει κανείς, πως αυτή η ομάδα, σε εκείνο το παιχνίδι, ανέβασε τον πήχη στα μάτια του κόσμου της. Και αν το έκανε αυτό, Αύγουστο μήνα, τότε έχει πολλά περιθώρια βελτίωσης και σίγουρα είναι ικανή να δείξει και καλύτερη εικόνα.

Είναι η ώρα των παικτών να δείξουν ότι έχουν αναλογιστεί τις ευθύνες τους για τον μόλις έναν βαθμό του Άρη μέχρι στιγμής και να κάνουν μία νέα αρχή, από την 3η αγωνιστική…

Στον πάγκο θα είναι ο Τόλης Τερζής, ένας άνθρωπος που τους γνωρίζει όλους καλά, από την πρώτη μέρα παρουσίας τους στον Άρη, καθώς είναι στους “κιτρινόμαυρους”, από το καλοκαίρι του 2018, ως ένας εκ των βοηθών τότε του Πάκο Ερέρα.

Άρα είναι ο κατάλληλος την δεδομένη χρονική στιγμή για να τους διαχειριστεί και να πάρει από τον καθένα ότι καλύτερο μπορεί για το σημερινό ντέρμπι…

Ένα ντέρμπι αποδείξεων, στο οποίο νικητής πρέπει να είναι μόνο ο Άρης, ώστε να μπορέσει να αποκτήσει και πάλι ηρεμία και πίστη στον εαυτό του, ενόψει της εξαιρετικά δύσκολης συνέχειας του πρωταθλήματος.

 

 

To Top