ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ένα αποτέλεσμα υπάρχει: Νίκη και μόνο νίκη απέναντι στον Παναθηναϊκό! (PRESSARIS LIVE, 21:30)

Δύο γκέλες, στις δύο πρώτες αγωνιστικές και για τον Άρη η νίκη σήμερα (PRESSARIS, 21:30, Nova) επί του Παναθηναϊκού για την 3η αγωνιστική της Super League 1, είναι μονόδρομος! Οι “κιτρινόμαυροι” έχουν μόλις ένα βαθμό και θέλουν επειγόντως μετά το πέρας αυτής της αγωνιστικής, να έχουν τέσσερις πριν αντιμετωπίσουν ΠΑΟΚ, ΑΕΛ και Ολυμπιακό…

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με ειδικά στοιχήματα για Σκόρερ, Κάρτες, Κόρνερ σε κάθε αγώνα της Super League!

Mε τον Τόλη Τερζη στον πάγκο του ο Άρης, για πρώτη φορά μετά τον περασμένο Νοέμβριο, δίχως τον Σάββα Παντελίδη έχει ως μοναδικό στόχο την πρώτη του νίκη στο φετινό πρωτάθλημα, απέναντι σε έναν Παναθηναϊκό που επίσης παίζει σήμερα με την πλάτη στον τοίχο, μετά και το δικό του πολύ κακό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα.

Ο Φραν Βέλεθ είναι στην διάθεση του Τόλη Τερζή, που υπολογίζει κανονικά και στον Λίντσεί Ροζ που ήταν ο τελευταίος χρονικά διεθνής που επέστρεψε στην Θεσσαλονίκη.

Εκτός αποστολής έμειναν από τον Τόλη Τερζή, δίχως να έχουν κάποιο πρόβλημα τραυματισμού, οι Μιτζέν Μπάσα και Μάρτιν Τόνσο. Αναλυτικά οι 20:

Tipbet.gr: Άρης-Παναθηναϊκός με πλούσιες επιλογές για το ταμείο

Cuesta, Ehmann, Fran Velez, Hugo Souza, Rose, Sundgren, Korhut, Larsson, Lukas Sasha, Matilla, Diguiny, Bruno Gama, Mancini, Nico Martinez, Alex Menendez, Duarte, Ideye, Δεληζήσης, Φετφατζίδης, Κωνσταντινίδης.

Την αναμέτρηση του Άρη κόντρα στην αθηναϊκή ομάδα ορίστηκε να σφυρίξει ο Βασίλης Φωτιάς από την Ένωση Πέλλας.

Βοηθοί του θα είναι οι Αντώνης Σινιοράκης (Χανίων) και Γιώργος Στεφανής (Καρδίτσας), ενώ τέταρτος διαιτητής θα είναι ο Γιώργος Βρέσκας (Πιερίας).

Διαιτητής VAR: Αναστάσιος Παπαπέτρου (Αθηνών) και διαιτητής AVAR: Δημήτρης Σαμοϊλης (Αθηνών).

Παρατηρητής ορίστηκε ο Κωνσταντίνος Ζαννετίδης (Δωδεκανήσου).

To Top