ΜΠΑΣΚΕΤ

Ο Άρης κατέθεσε πρόταση στον Τζόρνταν Κρόφορντ και περιμένει την απάντησή του!

Ο Άρης περιμένει την απάντηση του Τζόρνταν Κρόφορντ, παίκτη που έχει θητεία στο ΝΒΑ με 294 παιχνίδια στα πόδια του και μέσο όρο καριέρας στο κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου 12,2 πόντους.

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με ειδικά στοιχήματα για Σκόρερ, Κάρτες, Κόρνερ σε κάθε αγώνα της Super League!

Ο Κρόφορντ είναι 31 ετών, έχει ύψος 1,93 μέτρα και πρόκειται για εξαιρετικό σκόρερ. Έγινε ντραφτ το 2010 στο Νο27 και έπαιξε στο ΝΒΑ με τους Χοκς, τους Ουίζαρντς, τους Σέλτικς, τους Ουόριορς και τους Πέλικανς.

Στα μεσοδιαστήματα από το ΝΒΑ αγωνίστηκε στη G-League, ενώ τελευταία είχε περάσει και από την Κίνα. Μάλιστα την σεζόν 2015-16 ολοκλήρωσε στο κινέζικο πρωτάθλημα με 43,1 πόντους μέσο όρο και σε έναν αγώνα σημείωσε 72 πόντους (αλλά η ομάδα του έχασε…)!

Στο ΝΒΑ έχει μέσο όρο 12,2 πόντους στους αγώνες της κανονικής διάρκειας και ρεκόρ παραγωγικότητας 41 πόντους με την φανέλα των Ουόριορς το 2014 κόντρα στους Νάγκετς.

Την περσινή χρονιά είχε έναν σοβαρό τραυματισμό. Έμεινε έξω στο πρώτο μισό της σεζόν, “κόπηκε” από την Άλμπα Βερολίνου και στις αρχές του 2019 υπέγραψε στην Ναχαρίγια με την οποία είχε 18 πόντους μέσο όρο σε πέντε μόλις αγώνες. Αποχώρησε από την ομάδα και συνέχισε στην Κίνα, στη ομάδα της Σιντσουάν για άλλα έξι παιχνίδια με κάτι παραπάνω από 30 πόντους μέσο όρο. Συνολικά την διετία 2017-19 έχει αγωνιστεί σε ΝΒΑ (5), Κίνα (6) και Ευρώπη (5) μόλις 16 αγώνες.

 

Το καλοκαίρι συμμετείχε με τους απόφοιτους του Σίρακιουζ στο The Tournament, ένα μίνι πρωτάθλημα στο οποίο αγωνίζονται επαγγελματίες παίκτες για να διατηρούνται σε φόρμα – έπαιξε και ο Νικ Καλάθης σε αυτό φέτος και ο Κάιλ Χάινς – ενώ στις αρχές Σεπτεμβρίου κάλεσε στις εγκαταστάσεις του UCLA στο Λος Άντζελες μέλη από τεχνικά τιμ ομάδων του ΝΒΑ και προπονήθηκε μπροστά τους, ώστε να τους πείσει για την επιστροφή του στο ΝΒΑ.

Στον Άρη ο παίκτης προτάθηκε με ένα ποσό γύρω στα 10.000 δολάρια τον μήνα – προφανώς και τα χρήματα είναι ελάχιστα για την αξία του και το παρελθόν του, αλλά προφανώς δεν βρίσκει ομάδα και αυτό που τον ενδιαφέρει τώρα είναι να παίξει – και την επιλογή να αποχωρήσει μεσούσης της σεζόν αν έρθει καλύτερη πρόταση με συγκεκριμένο μπάι άουτ.

Οι κίτρινοι κατέθεσαν επίσημη πρόταση στον παίκτη την περασμένη Πέμπτη και περιμένουν την απάντησή του. Μέχρι πότε θα περιμένουν είναι ένα θέμα, διότι είναι ήδη 15 Σεπτεμβρίου και το ρόστερ πρέπει άμεσα να ολοκληρωθεί. Είναι δύσκολη περίπτωση, θα είναι έκπληξη αν έρθει ένας τέτοιος παίκτης, αλλά ο Άρης περιμένει…

Ο Δημήτρης Γουλιέλμος θεωρεί πως αν φέρει έναν τέτοιο παίκτη “όνομα” θα μπορέσει να προσελκύσει περισσότερο κόσμο για την αγορά εισιτηρίων διαρκείας.

Σαφώς και πρόκειται για έναν εξαιρετικό παίκτη, που μπορεί να κερδίσει ένα ματς μόνος του αν είναι σε καλή μέρα, αλλά αυτή τη στιγμή, στις 15 Σεπτεμβρίου και με πολλά “μέτωπα” ανοικτά, οι προτεραιότητες του Άρη είναι εντελώς διαφορετικές…

To Top