ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Η ώρα των πράξεων είναι τώρα! Ομάδα και κόσμος “ένα” για το 1-0! (PRESSARIS LIVE, 19:00)

Η ώρα των πράξεων έφτασε. Ο Άρης μπαίνει στην μάχη των πλέι οφ, υποδέχεται σήμερα (19:00) στον πρώτο αγώνα της σειράς τον ΠΑΟΚ στο Αλεξάνδρειο και θέλει να κάνει το 1-0.

Όλοι στον Άρη δήλωσαν μέσα στη βδομάδα την… πείνα που έχουν για να περάσουν αυτή τη σειρά και να μπουν στην τελική τετράδα. Μπροστά τους είναι η ευκαιρία. Δύο νίκες και πρόκριση στην τετράδα για τρίτη συνεχόμενη χρονιά είναι ο στόχος. Τίποτα άλλο.

Ο Άρης έχει το πλεονέκτημα έδρας. Παίζει μπροστά στον κόσμο του αν χρειαστεί τρίτο ματς για την πρόκριση. Τεράστιο πλεονέκτημα, θα είναι κρίμα να πάει στράφι.

Οι κίτρινοι έχουν ηττηθεί δύο φορές από τον σημερινό αντίπαλό τους στην κανονική περίοδο. Αυτό σημαίνει πολλά και τίποτα. Είναι καθαρά ένα δεδομένο το οποίο ο Άρης οφείλει να “χρησιμοποιήσει” με τον σωστό τρόπο και να το κάνει ένα επιπλέον κίνητρο.

Αγωνιστικά, οι δύο ομάδες είναι περίπου στο ίδιο επίπεδο. Η βασική διαφορά τους είναι ότι ο Άρης θα στηριχθεί στο ελληνικό στοιχείο, ο ΠΑΟΚ στους ξένους του και αυτό επί της ουσίας διαφοροποιεί και τον τρόπο παιχνιδιού που έχει η κάθε ομάδα.

Οι κίτρινοι προέρχονται από ένα διάστημα που έκαναν μόνο προπονήσεις μετά τη νίκη επί της ΑΕΚ στο φινάλε της κανονικής περιόδου, ο ΠΑΟΚ έδωσε δύο αγώνες με το Λαύριο στο ίδιο διάστημα. Θεωρητικά ο Άρης είναι πιο ξεκούραστος αλλά χωρίς ρυθμό, όμως όλα αυτά αποδεικνύονται στην πράξη, μέσα στο γήπεδο.

Δικαιολογίες πλέον δεν υπάρχουν. Η ώρα της αλήθειας, η ώρα των στόχων, η ώρα των πράξεων είναι τώρα.

To Top