Χωρίς κατηγορία

Η Corriere dello Sport για Άρη και Γιαννιώτα…

Στην αναμέτρηση του Άρη εναντίον της Φιορεντίνα στάθηκε μία ακόμα ιταλική ποδοσφαιρική ιστοσελίδα, εκείνη της Corriere dello Sport, η οποία στο ρεπορτάζ της έδωσε ιδιαίτερη έμφαση στον τραυματισμό του Γιάννη Γιαννιώτα.

  Μάλιστα, το γεγονός αυτό αποδεικνύει ότι ο νεαρός επιθετικός του Άρη, παρά την ατυχία του, δεν πέρασε διόλου απαρατήρητος από τα βλέμματα των Ιταλών, με τα εγκώμια για τις ενέργειές του να δίνουν και να παίρνουν.

 Σε άλλο κείμενο για τον αγώνα κόντρα στους “βιόλα”:

“Η Φιορεντίνα κερδίζει με 2-1 το πέμπτο της φιλικό και κλείνει τον μακρύ κύκλο προετοιμασίας της στο Βαλ ντι Φάσσα. Ήταν οι Έλληνες που πήραν το προβάδισμα εκμεταλλευόμενοι ένα αμυντικό λάθος των  “βιόλα”, όμως οι φιορεντίνοι κατάφεραν αρχικά να ισοφαρίσουν με το Ρόμουλο και στη συνέχεια να πάρουν τα ηνία του αγώνα με το γκολ του Λιάγιτς, έπειτα από εξαιρετικές ασίστ του Γιόβετιτς.
 Το τεστ αυτό επέτρεψε νεοαφιχθέντες Ακουιλάνι, Μπόρχα Βαλέρο και Γκονζάλο (με την είσοδό τους ο Μόντελλα άλλαξε το σύστημα σε 3-4-2-1) να πάρουν το βάπτισμα του πυρός στο δεύτερο ημίχρονο του παιχνιδιού, ενώ ανέδειξε έναν μαγικό Γιόβετιτς, ο οποίος πάλεψε, εμπνεύστηκε, βοήθησε και έψαξε το γκολ μέχρι το τελευταίο λεπτό του ματς σε μία εξαιρετική αλλαγή με τον Μπόρχα Βαλέρο. Έναν Γιόβετιτς στον οποίο ο Μοντέλλα παραχώρησε το περιβραχιόνιο του αρχηγού, κίνηση ιδιαίτερα σημαντική.
 Τέλος, αξίζει να επισημάνουμε το σοβαρό τραυματισμό στο δεξιό γόνατο του Έλληνα ποδοσφαιριστή Γιάννη Γιαννιώτα, στην αρχή του δευτέρου μέρους, ο οποίος τον οδήγησε με φορείο εκτός αγωνιστικού χώρου”.

To Top