ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Η Football League ανακοίνωσε πρωτάθλημα 17 ή 18 ομάδων για φέτος!

Ήταν και είναι φανερό ότι ο Άρης αντιμετωπίζει ένα δύσκολο έργο σε ότι αφορά την προσπάθειά του να ανέβει στη Football League, μετά την επίσημη πια αποχώρηση του ΟΦΗ και της Νίκης Βόλου. Μετά το σημερινό διοικητικό συμβούλιο, η λίγκα ανακοίνωσε επίσημα πρωτάθλημα για φέτος 17 ή 18 ομάδων! 

Όπως έχουμε μεταδώσει νωρίτερα, υπάρχει “μέτωπο” ομάδων στην Football League που επιμένει να γίνει το πρωτάθλημα με λιγότερες από τις 20 ομάδες και η ανακοίνωση της λίγκας δείχνει ξεκάθαρα τις προθέσεις που υπάρχουν.

Είναι γνωστό, ότι ο Άρης την Τρίτη θα προσφύγει πια νομικά και θα ζητήσει σε πρώτο βαθμό, τη διεξαγωγή με 20 ομάδες του νέου πρωταθλήματος, από την Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ. Εφόσον δεν δικαιωθεί θα προσφύγει και στο Διαιτητικό Διακαστήριο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Αποφάσεις Συνεδρίασης Διοικητικού Συμβουλίου της FOOTBALL LEAGUE ΟΠΑΠ 17 Αυγούστου 2015

Συνεδρίαση Διοικητικού Συμβουλίου της FOOTBALL LEAGUE ΟΠΑΠ 17 Αυγούστου 2015

-Η ημερομηνία κλήρωσης πρωταθλημάτων Football League 2015-16 θα είναι η 2/9/15 ημέρα Τετάρτη.

-Το πρωτάθλημα θα διεξαχθεί με 17 ή 18 ομάδες ανάλογα με την εκκρεμούσα απόφαση του Τ.Δ.Δ./ΕΠΟ.

-Η ημερομηνία έναρξης του πρωταθλήματος θα οριστεί στο επόμενο Δ.Σ. με προτεινόμενη ημερομηνία την 20 ή 27/9/15.

-Θα σταλεί έγγραφο στην ΕΠΟ προκειμένου να μετατεθεί κατά μία εβδομάδα η διεξαγωγή των αγώνων Κυπέλλου για να ολοκληρωθούν οι διαδικασίες δημιουργίας ΠΑΕ των ομάδων που ανήλθαν από την Γ’ Εθνική.

-Εστάλει έγγραφο στον κ.Κοντωνή με την παράκληση της αναστολής για ένα χρόνο του ηλεκτρονικού εισιτηρίου – Turnique στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής.

 

To Top